Всім привіт, ось і я дозрів щось написати. Про гру. На такому проекті був вперше і з впевненістю можу сказати, ЦЕ БУЛА НАЙКРАЩА ГРА ЗА ВЕСЬ ЧАС, ВІДКОЛИ Я В СТРАЙКУ, а в страйку я більше трьох років (можливо це і не багато). Описувати не буду ні плюси ні мінуси(яких на мою думку не було). Організаторам низький уклін і величезне дякую. Отже почну. По приїзді на полігон отримав "нежданчик" у вигляді паспорта лідера пуштунів Сабура аль Фарі. Через це можливо і не підготувався як слід. По завданням: 1. Організувати спостереження за заставою №1, зясувати який підрозділ та в якій кількості там знаходиться, визначити слабкі місця.Віразу напрввив туди бійців, які фактично там шастали цілий день, навіть я сам побував на заставі, правда після допиту мене там розстріляли. В результаті кількість людей відома, слабкі мсця визначені. Правду кажучи ці слабкі місця слабкі тільки вночі, вдень заставу досить важко взяти.2. Знайти звязкового в кішлаку Фарахе, який вміє користуватись стінгером та поможе прочитати карту польотів "шуравських" літаків, також роздобути саму карту польотів. Карту польотів викупив в Халіля за 3 пакета героїну і 1000 авганій. Героїном мене пригостив сам Мула (МАК, дякую, спочатку не поняв нафіга ти мені цей цукор тичеш) Результат: Звязкового знайшов, вірніше він мене. Передав карту польотів, домовились про точки вистрілів, кортотше, все зпланували. Один літак збили 15-го числа, другий 16-го. Отримав повідомлення про сходку старійшин. Поперся на ту сходку, прихопивши з собою трьох охоронців. Йшли в абсолютній темноті розтягнувшись ланцюжком метрів на 20. Пройшли незамічені між першою заставою і патрульом, який бродив по дорозі до виносного блокпосту. На сходці отримав вказівки щодо дій 16-го числа.3. Здійснити атаку в 23,20 на першу заставу.Результатом цього нападу стало захоплення командного пункту шураві, та захоплення документів, карт (Бум, хоробрий воїн Аллаха прорвався в палатку). 16-го числа отримав повідомлення від Ісламського союзу для Тенгіза Бакулі, в якому говорилось, що необхідно провести караван з РС-ом до одного з ближайших до застави 402 схронів. Почали готуватись до масової атаки на заставу 402. Для цього на потрібно було підготувати зброю, яка знаходилась в схронах. Отже вирушили вчотирьох шукати схрон. Дуже довго не могли знайти його, аж поки Таір не підказав, бо виявляється шукали зовсім не в тому місці. Напоролись на патруль, який нас всіх перестріляв. Поки вийшли з мертвяка почався штурм застави.... Це я дуже коротко описав свої походеньки, якщо не виправдав чиїсь сподівання ВИБАЧТЕ, всетаки перший раз на такому шикарному проєкті.Ой, зовсім забув подякувати Барм-Алі, в миру просто Барма, який мені весь час помагав і підказував, і взагалі всім, хто був присутній на грі, ви прсто супер.Дуже радий був зустріти на грі старих друзів, та завести нові приємні знайомства. ДЯКУЮ ВСІМ!!!