Всім учасникам "бойових дій" велике дякую за цікаву і насичену гру. Мені хотілося описати тут моменти гри в яких брали участь мої вірні таджики, але не хочу розкривати "хитрощі", які ще можуть бути використані в наступних іграх. Тому опишу свої враження. Плюси: 1. Сподобалося, що кожне племя виконувало свої завдання, інколи навіть разом. 2. Конфліктів чи непорозумінь зі сторони правовірних не було помічено. 3. Кожний намагався відіграти свою роль якнайкраще. 4. ОКСВА можна завжди було знайти і обстріляти. 5. Гарно продуманий сюжет гри, хоча деякі завдання були незрозумілими.
Щодо мінусів: 1. Відігравання поранених. На мою думку це зайве.
Щодо виконаних і не виконаних завдань. Вірні Аллаху таджики робили все що було заплановано і навіть більше. Були непорозуміння з деякими завданнями в перший день. Ніколи б не подумав, що виносний блок-пост буДе так близько від застави. Моя помилка. Спорядили мирний караван для пошуку посту на дорозі, а тут "хлопці в кашкетах " трішки погарячкували і вбили 3-ох мирних. Бєса забрали в комендатуру, добре що хоч коня вдалося вмовити не забирати. На зібрання польових командирів зі старійшиною і ЦРУ не вдалося дійти. Перестріли групу людей вночі і прийшлося лишити зброю вірному охоронцю і піти подивитися, що то за тіні. Опля, а це патруль "шураві". Вдав з себе мирного афганця, який заблукав. Хотів їм показати, де є бандіти, щоб заманити їх і знищити зі засідки, але вони молодці не повелися і повели мене на заставу, де я годину прочекав на коменданта і молився Аллаху, щоб він мене не впізнав. Слава Аллаху вояки ОКСВА не знали імен польових командирів, або знали, але документи перевіряли фіктивно. Мене відпустили і я приєднався до своїх вірних таджиків для знищення застави2, яку за моїм наказом обстрілювали без перестанку з 2100. Останній візит моїх вояків на цю заставу закінчився десь в 0230-0240. Зранку лідер пуштунів передав мені завдання, які ми вчасно виконали. Зі всіх схронів принесли боєприпаси. Занесли РС на визначене місце ближче до Застави 1. І там же зробили засідку на "шураві", які спокійно поверталися з купленими кавунами на заставу з кішлака. Далі по наказу старійшини всі племена обєдналися для знищення Застави 1. Що нам і вдалося, але з втратами. Наступне завдання - це знищення літака у визначеному місці у визначений час. Що ми і зробили. Всі мої підлеглі заслуговують похвали Всевишнього, поваги місцевих жителів і, звичайно, грошової винагороди, яку я видавав за виконані завдання.
Дякую Таіру, і його хлопцям зі Ш.Т.У.Г, а також хлопцям з Бродів за організацію гри такого рівня. Дякую таджикам, пуштунам, ашкунам, ЦРУ, і ОКСВА всім, хто зголосився приїхати, - без вас ця гра була б менш цікавою. До зустрічі!
Да! Идея с выносным блокпостом хорошая,а расположение выбрали не удачное!((( Стояли знаем)))
В следующий раз надо будет лучше продумать и поставить так, чтобы пост был постоянно задействован в игре!!!
Ну и оборудовать его более антуражно,а то у нас с Макаром получилось-"Я ЕГО СЛЕПИЛА ИЗ ТОГО ЧТО БЫЛО")))))))))))