Головні герої та дійові особи "блокбастера" - "ГНЕВ ПРОРОКА":
Кішлак - Шаміра і Шульц. Без вас це були б просто палатки, а ви зробили так, що він дійсно ожив і був важливою складовою цієї гри і життя душманів. Щиро вдячний за ваш приїзд.
Дуканщик і його дружина (Фатіма Руда) - На скільки я зрозумів під кінець гри, цей дуканщік Халіль мав предків євреїв, оскільки так торгувати, це треба вміти. Антураж у всьому. Дякую що приїхали!
Таджики - Тіларідси, ви відчайдушні і безшабашні хлопці (4-ри хитрющих близнюки), які шли до кінця у всьому, напевно минуле найманство з території Пакистану дає своє :). Сомберг, шикарно відіграв негласного ідейного лідера (суд шаріата це реально класно було подивитись), знаю і про твої подвиги на військовому поприщі. БесСтижий, тут не має слів - особливо фінальна служба в лавах радянських військ а окрім того: ложний караван, проведений справжній карван, проданий бутафорний стінгер ще з минулої гри, якого ми самі найти не могли, і особливо фінальний цирк на 1-й заставі (було реально весело і пізнавально в деякі моменти), був радий нашому знайомству. Інші таджики яких не згадав, вибачайте але і ви внесли свою лепту у цю класну гру своєю поведінкою і своїми діями!
Пуштуни - Бобас, як не дивно, але ти з ходу без підготовки класно вжився в роль лідера пуштунів. Пуштуни ваші нічні атаки на 1-шу заставу і фінальний штурм напевне не забудуть воїни ОКСВА, я то точно не забуду:smile:.
Ашкуни - все що треба все зробили, от якби ще ваш мулла не захворів і не зліг, ви б ще більше продемонстрували свою фанатичну силу джихаду. Дякую Койотам із м.Броди і своєму сержанту Маку за це дійство!.
ЦРУ (які косили під пуштунів) - партизанщина вам іде. Збір інформації, підпільні фотки, збитих 2 літаки, перенесений в спецсхрон стінгер (а то би і його ще забрали погранци при обшуку), от ще б головне задання виконали...ціни вам би не було. Серьйозна і тактична одиниця на грі. Молодці! Пітеру привіт від всіх нас! Про те, що на грі є ЦРУ, взагалі мало хто знав (навіть ваш зв"язковий Халіль). Не вдалось здійснити "Гнев Пророка", а шкода, така штукенція получилась би. Ех...
Мотострілки - на вас лягла головна тяжість оборонних боїв, прочісування території, патрульна служба, розмінування дороги і т.д. Але ви з нею справились, був радий бачити вас всіх! Ще залишилось підтягнути дисципліну і все буде окей, там прийде і злагодженість дій і все інше. ХАОС822 і МАЙК дякую за приїзд в п"ятницю і за те, що перші почали оборудувати першу заставу та ще й так славно, молодці, дуже приємно було бачити вас а всім іншим результат вашої справді титанічної роботи.
Розвідрота - що тут скажеш, головна ударна сила ОКСВА на грі. Постійні рейди, засади, прочісування територій, блокування стоянок "духів" бої вночі і вдень все клас. Без вас було б дуже важко. Але от доручати вам охорону важливих осіб то небезпечно. 2 рази мене ледь не грохнули через халатність (добре Слонік - військовий журналіст - вчасно втручався) :mrgreen:. Дякую за приїзд і за ваш відіграш на цій грі. Цього разу він був в рази кращий ніж першої гри.
ДШМГ - захоплений один ПЗРК, що є плюс, але не спрацьовано по перехопленню пусків стінгерів, як результат збито 2 літаки. Хоча про причини ми знаємо чому так. Але все рівно дякую за приїзд і за знайомство із ВІК САРБОЗ і його командиром ГРОМом. Іскандер і Ретвізан - радий нашому знайомству і вдячний за приїзд і за таку далеку дорогу!
Щира вдячність своїм бійцям Ш.Т.У.Г. осбливо Маку, Сакупу, Фоксу, колишньому ШТУГовцю Пепсу - без вас все б накрилось мідним тазом. Дякую мої воїни. Щиро дякую.
Ігор Кудрін - про це писав вище в пості. Величезна людська вдячність. Все інше обговоримо при зустрічі у Володимирі.
Олег-паша. Особіст який завжди кудись пропадав, і завжди був на місці. Фантастична робота із людьми і налагодження відносин - шикарно!
Всім кого не сгадав особисто і тих кого згадав - низький уклін за ваш приїзд і за те, що ви мій сценарій (на половину із Ігорем афганцем) перетворили на феєричну гру. Все було класно, і ваші враження і відгуки цьому підтвердження!!!
П.С. Потім напишу по задачах і їх виконанню!