0 - 0
А вже на заставу 1-2 з тих, що були під жорсткий контроль їх вмикання ком.застави.
Було би класно взагалі заборонити новомодні ліхтарі, навіть на заставах. Замість них можна взяти Фари + акумулятори, або більші ліхтарі-прожектори але на звичайних лампах. Але то тільки моє бачення :)
2 - 0
19 повідомлення
+ к аутентичным фонарям и каскам :-)
Тяжело составить полный список того, что нельзя. Проще написать, что можно и потом уже в индивидуальном порядке решать какую вещь допустить, а какую нет. Кстати, будет ли фотодопуск?
0 - 0
7 повідомлення
+ к аутентичным фонарям и каскам :-)
Тяжело составить полный список того, что нельзя. Проще написать, что можно и потом уже в индивидуальном порядке решать какую вещь допустить, а какую нет. Кстати, будет ли фотодопуск?
Відносно фотодопуска. Ніколи цього не робив і не особо розумію для чого це. Тобто саму суть я вловлюю, але не до кінця розумію. Хоча варіант може і не поганий. Треба подумати над цим!
Ну і окрім того якщо згодяться люди на те, щоб бути "фотоінспекторами" по "духах" і ОКСВА тоді можна буде таке щось і запровадити. Дим, ідея не погана.
0 - 0
Був на попередній грі у ролі фотографа, проте спеціальних місій для такого персонажа передбачено не було. Таір, хотілося б знати чи в цьому проекті такі будуть передбачені. Як варіант пропоную задіяти у сюжеті гри кориспондента та фотографа.
Готовий знову попробувати свої сили в ролі фотографа. Зі свого боку постараюся виглядати максимально антуражно (каска, бронік, джинси...), можливо вдасться надибати старий фотоапарат )))
0 - 0
7 повідомлення
Був на попередній грі у ролі фотографа, проте спеціальних місій для такого персонажа передбачено не було. Таір, хотілося б знати чи в цьому проекті такі будуть передбачені. Як варіант пропоную задіяти у сюжеті гри кориспондента та фотографа.
Готовий знову попробувати свої сили в ролі фотографа. Зі свого боку постараюся виглядати максимально антуражно (каска, бронік, джинси...), можливо вдасться надибати старий фотоапарат )))
Слонік, обов"язково зроблю пару завдань для фото-відеоператора радянської сторони (так би мовити журналіст Гостелерадіо СРСР в республіці Афганістан). Старий фотоапарат повісиш на шию (для антуража), а новим будеш фоткати :)
0 - 0
2 повідомлення
Beviloom про броніки і каски ще треба це все "обмусолити" на форумі, щоб дійти до якоїсь думки. Або я щось не зрозумів?
Відносно - "...играйте без меня", то ти ж не такий! Тим більше на те я і буду в ОКСВА цього разу, щоб нести соціалізм у цю багатостраждалу державу і щоб солдати ставились до мирних належним чином. На то там буде і "особіст" який буде теж пресікати імперіалістичні діяння особового складу у відносинах із мирним населенням!
Вот это правильно, вот это хорошо. Шурави же несут мир Афганистану, а не завойовывают его, значит и к местным надо относится лояльно. Одно дело - дай пулемет подержать, другое - дай еды, а я тебе ...
Про броники и каски - зачем что-то мусолить, если есть правила ФСУ в которых все четко прописано. Вопрос даже не в том, что у ОКСВА броня есть, а у пастухов с калашами - нет.
Лично мое мнение - это антураж, но и большая погрешность. Ранение - это если один (ну максимум три) шара в тебя попали, то когда пополам перерезает очередь, а игрок кричит "медик" или когда почти в упор вываливаешь пол магазина, а тебе "у меня броня и каска, читай правила" - это не хорошо.
Давайте также обсудим модель поведения в такой ситуации. Мне бы не хотелось кричать стоп игра, приглашать оргов, суддей, чтобы они разбирались, тем самым срывая игру. Может обязать всех при конфликтной ситуации обязательно назвать позывной и команду, а потом продолжить разбор непосредственно после игры или в личном порядке у организатора, если у одной из сторон конфликта есть претензии.
Бумер, ти відео нам давай. Зачекалися вже! Навіть пост під нього забронювали вже.
Я постараюсь. )
0 - 0
За себя и Майка скажу что едем думаю по любому. И ужо начинаем готовиться. Хотелось бы прояснить ситуацию по рациям. Есть мысль запихать обычную в что-то антуражное, того времени. Может есть у кого-то какие мысли. Цены на нерабочие корпуса по моему завышены. Каким образом регистрировать в подразделения и выбирать командиров. Прошлый раз мы были за СпН ГРУ. С уважением Хаос.
0 - 0
На рахунок антуражних радіостанцій... Можу запропонувати Р-392, комплект(чохол, гарнітура, антена). Фото в "лічку", ціна договірна.
0 - 0
МАК: Отписал в личику. Есть пункт по осветительным ракетам. А как по сигнальным? Просто раз с личными рациями запрет. То была мысль прикупить пару упаковок сигнальных разноцветных, фабричных. Антуражно бы смотрелось.
0 - 0
2 повідомлення
Есть пункт по осветительным ракетам. А как по сигнальным? Просто раз с личными рациями запрет. То была мысль прикупить пару упаковок сигнальных разноцветных, фабричных. Антуражно бы смотрелось.
Мы тут дымы не используем из-за пожароопасности... это я кагбэ намекаю
Давайте без ракет, я вас умоляю. Антураж антуражем, но были прецеденты, причем весьма неприятные. Мое мнение - против.