0 - 0
А этого не было на Открытии? :shock:
Простите, чего не было на открытии?
2 - 0
19 повідомлення
Ладно. Проехали... А то действительно будет вентилятор.
0 - 0
а смысл на форуме устраивать войны, и накидывать в вентилятор? Так же бессмысленно это делать на построении. Исключительно поголовный хрон решит массу проблем. Я тоже за поголовный хрон.
Поголовне хронографування, на мою думку, займе дуже багато часу.
0 - 0
Поголовне хронографування, на мою думку, займе дуже багато часу.
Не хочу показаться занудой, но от начала заезда и квартирования, и до построения, было около 5 часов. Времени более чем достаточно, чтоб и отхронится, и поломаться, и в полевых условиях на коленке перебрать привод)
0 - 0
Це правда, проте не слід забувати, що організаторами в цей час проводилась нульова місія, а також футбол, бейзбол.... + поселення в казарми, столовка, перше шикування, ну і звісно спілкування старих друзів )))
5 годин - це навіть замало для всього вищеперечиленого ))
На мою думку організатори досить серйозно підійшли до питання овертюнів на відкритті, особливо враховуючи правила про зняття з гри як одного гравця так і цілої команди, у разі виявлення таких.
Можливо єдиний недолік, що вимірювали не завжди 0,2 шаром.
0 - 0
Не устану приводить в пример каменчан с их Метро. Они сделали хрон поголовным. при входе на локацию ( пещеры) Еще и спрашивали правила)))) За 2 часа все ( около 190 человек) зашли.
0 - 0
На скільки я знаю, гра запланована на 300 чол.
Якщо я правильно зрозумів арифметику:
приблизно 190 чол. - 2 год.
приблизно 300 чол. - 3-3,5 год.
Черга з приблизно 300 чоловік чекає 3-3,5 год. допоки їх запустять на полігон.
0 - 0
Черга з приблизно 300 чоловік чекає 3-3,5 год. допоки їх запустять на полігон.
Да перестань. Все заезжают в один момент? Правильно.... По мере прибытия- хронить. Как в столовку))))
0 - 0
По мірі прибуття людей - вийде плутанина, кого прхронили, кого ні, кому можна на полігон, кому ні))) А початок гри для всіх сторін приблизно одночасний.
Тут або в порядку живої черги, як наводився приклад про "Метро", із затратою купи часу, або вибірковий хрон на початку і впродовж усієї гри. Але це моя особиста думка )))
В любому випадку вирішувати організаторам, як на мене, поголовний хрон це лишня трата часу і людського ресурсу.
0 - 0
Сразу видно, ты не хочешь попасть на хронирование своего привода )))))))