Гра вдалась на славу, сьогодні ледве ноги волочу. Трохи опишу наші походи.
Стартувала наша група від крєпості. Умовно розбились на 2 групи, і рухались з розривом метрів 300-400, кожна з груп розтягнулись довгим ланцюжком , приблизно 20-30 метрів між бійцями. Рухались по хребту від крепості по напрямку до лабораторії, і тут......... на тобі...... на підйомі перед лабораторією нам виносять першу групу. Друга група , трохи почекавши продовує рух, але вже не нагло по дорозі, а трохи змістились лівіше від дороги. Піднявшись в лабораторію знайшли першу координату Y=6 та підказку. В цей момент нас почали атакувати, навіть не знаю хто, але здається партизани. Після короткого бою атака була успішно відбита.
Далі група продовжила рух в сторону парковки. Окрім шашличників по дорозі більше ніхто не попадався. Пересікли дорогу та продовжили рух в наступний квадрат пошуку. Прочесали тереторію, і нічого не знайшовши , вирішили вийти в початок квадрату щоб розтягнувшись ланцюжком прочесати його ще раз.
Не знаю що мені сталось, але я вирішив піднятись на круту горку (чуть не здох поки виліз на неї). Вибравшись на верх побачив наступну точку Х=С (хм, отже горизонталь С). Радію як дурний з цвяшка і передаю по рації що знайшов точку.
Група збирається в кущиках біля дороги та переводить дух.
Потрібно пересікти дорогу, як назло по дорозі пробка. Вирішили , щоб не лякати людей, зробити невимушений вигляд і просто перейти дорогу (ви би бачили очі тих людей :shock:). Після того як ми перейшли дорогу вони ше довго вдивлялись в ліс і тикали палцями:). Далі просто йшли і нікого не бачили. Йдем собі йдем , доходимо до бази 4 , аж тут.............. КОНТАКТ ДВОЄ ПРЯМО ПО КУРСУ.......... залягаємо............чекаємо..........а то трупи партизан в мертвяк ідуть на базу 4.
Рухаємось далі. Пройшовши базу 4 починаємо пошук точки. І знову (чому це мене не дивує????) на самій білшій горі (на яку група майже на четвереньках вилізла) знаходимо наступні невідомі нашого рівняння та підказку Z=4 , I=1. Тройне УРА!!!! координати наступного квадрату пошуку С(6-4) - 1. Ха .....
квадрат пошуку С2-1.
По рації хтось нас викликає. А, це наша перша група в 14,00 з мертвяка вийшла. Ми їм доклали шо знаємо квадрат пошуку, та домовились зустрітись недалеко від бази 3. Хочется сказати , що всі побігли до точки зустрічі, але подивимось правді у вічі - після стілкох спусків і підйомів ледве поповзли в сторону бази 3.
Не скоро повзеться, як в казці пишеться. Доповзли в район погран знаку.............. КОНТАКТ ЗПРАВА........ пару коротких перебіжок, пару коротких черг... ворог в кількості двох осіб невідомої статі поспішно втікає. Проповзли біля третьої бази, далі поповзли по хребту в сторону лабораторії на точку зустрічі. Фуф, дойшли, зустрілись, обнялись. Після короткого відпочинку виповзаємо в квадрат пошуку.........
Після півторагодинного повзання по квадраті натикаємось на якусь групу (десь чоловік 5-6). Приймаємо рішення вступити в бій (ну не знайдем артфакт так хоч повоюєм під кінець гри). Починаємо штурм позицій ворожої групи, і ....... О ЧУДО .......... підняшись на маленький горбок знаходимо точку. Після того як винесли всю ворожу групу починаємо , з допомогою підказок, шукати артифакт. Після десятихвилинного копання під деревами знаходими артифакт. Вихожу на ФРС 1.
-Алекс на звязок.
- На связи
- Знайшли артифакт.
- Ну всьо, молодцы, поздравляю. Вам надо продежать точку в течении десяти минут. Как понял ?
- Приняв.
Засікаю 10 хвилин. Час 16,39........................16,48,50...10...9...8...7...6...5...4...3...2...1.......................УРАААААААААААА!!!!!!!
От така ось фігня малята. Дякую всім за увагу
Ігри такого плану взагалі СУПЕР. коли відчуваєш себе і мисливцем і здобиччю одночасно.
Я отримав ВЕЛИЧЕЗНЕ задоволення від гри .
Ще раз дякую організаторам
Ну і надодаток наш трек
http://www.sports-tracker.com/#/workout/bobas_g/9r5ab98hgdfufcda