0 - 0
Всім дякую за гру, результати, фото і відео викладу тут.
0 - 0
Опоздавшие... тут слов нету... или предупреждайте как то... или вообще не приезжайте, вы делаете дисбаланс игры!
Та невже проблема тільки в них? А як же окремі бійці команди жовтих які виходили з мертвяка через 2 хвилини після "смерті", знову "вмирали" і через дві хвилини знову вступали в бій? Або декілька грвців команди синіх які виходили з гри лише тоді, коли вибивали їніх знайомих з загону?
Спасибо всем за игру, вообщем игра была хорошая!!! На никого обиды не держу!
Як не дивно, але гра вийшла дуже цікавою незважаючи на "приступи" маклаудства окремих гравців :smile:
0 - 0
Та гра реально бомба. Сьогодні сподобалось все. Ще раз дивують Волинянам,- їхати в таку дорогу за ради декількох годин насолоди від страйку. Красавци. Приходилось перестрілюватись з різними командами, ну я їх не бачив-"маклаудів" . Ще раз дякую за гру.
0 - 0
1 повідомлення
Та невже проблема тільки в них? А як же окремі бійці команди жовтих які виходили з мертвяка через 2 хвилини після "смерті", знову "вмирали" і через дві хвилини знову вступали в бій? Або декілька грвців команди синіх які виходили з гри лише тоді, коли вибивали їніх знайомих з загону?
Як не дивно, але гра вийшла дуже цікавою незважаючи на "приступи" маклаудства окремих гравців :smile:
Ну вот, ОПЯТЬ началось!
Уважаемый, WhiteZombie! Вы разве потребовали от организаторов после игры подведения итогов, на которых указали на нарушителя? Или подошли и вывели нарушителя из игры? ОТВЕТ - НЕТ! Поэтому сейчас ваши претензии просто ПУК в лужу.
На игре 17-01-2016 в урбане договаривались: есть претензии - решай на месте во время или после игры. Как это сегодня сделал, например, ВИНЯ. Но ни как не перед монитором дома поливать всех и вся. На эту претензию полемика закончена.
По игре. Абсолютно ВСЕМ огромное спасибо. Ради таких игр не жалко ни времени ни расстояния. Организаторам большой респект.
ВНИМАНИЕ!!!
Отдельная благодарность. По дороге домой в беседе с игроками с Волыни и Никита (ЗУБР Червоноград) выплыло отдельное спасибо приданным нам Прокатчикам ( с большой буквы написал осознанно). Такого адеквата, управляемости и исполнительности от этой категории не видели давно. Так держать, пацаны.
0 - 0
Спасибо организаторам за прекрасную игру, соперникам за чистую игру, командиру жёлтых Никите за командование и отдельный респект прокатчикам из команды жёлтых. Ребята вы сегодня разрушили мои стереотипы о новичках. Такой исполнительностт и отваге могут позавидовать некоторые старожилы страйкбола.
0 - 0
1 повідомлення
[ATTACH=CONFIG]86265[/ATTACH]
С этими Прокатчиками можно играть. Сорри, но лучшего фото нет.
0 - 0
По результатам гри, бали я нарахував такі, але чи вони справедливі , незнаю :
Чарлі база 3
150 балів з адмінки
160 з усіх баз противника
140 премія
Збережено на базі 160 / 4 = 40
Всього 490
___
Дельта база 4
150 балів з адмінки
160 з усіх баз противника
140 премія
Збережено на базі 90 / 4 = 22
Всього 472
___
Альфа база 1 ( жовті)
50 балів з адмінки
140 з усіх баз противника
140 премія
Збережено на базі 200 / 4 = 50
Всього 380 балів
___
Браво база 2 (червоні)
100 балів з адмінки
Збережено на базі 170 / 4 = 42
Всього 142 балів
Я так зрозумів, що надіслана підмога до жовтих Альфи, сформована з запізданців, їх потім кинула і перешла , до Дельти. А на шикуванні говорилося , що буде ділення здобутих балів на кількість гравців. Але оскільки запізданці потім розпорошувалися по командам неконтрольовано, я вже незнаю скільки точно в якій групі було людей.
Очевидно , що Браво і Альфа мали їх найменьше.
Тому, зважаючи на результати вище і враховуючи різницю в людях майже в 1.5 - 2 рази, я би присудив перемогу Альфі, жовтим. А в подальшому, на ігри такого плану , категорично, не будуть допускатися ті хто запізнилися. Навіть на ігри орієнтовані на таймери, навіть, якщо хтось із команди спізнюється і повідомляє про це, ділитися будемо врховуючи тих , хто мав би прийти.
0 - 0
Ну вот, ОПЯТЬ началось!
Особисто в мене претензій до гравців, про яких сказав в коментарі раніше, немає. Їхні дії зробили гру лише цікавішою. Можливо я і помилився на рахунок гравців з синьої команди. Міняючи позицію чув постріли двох приводів, хоча не впевнений, що зразу вибив одного з гри, тому вибачаюсь якщо помилився і образив їх своїм висловлюванням.
Особисто мене образило висловлювання, не надто шановного, SergLviv про тих хто запізнивня, оскільки я був одним із них. Можу йому сказати лише одне: або прописуйте це в анонсі гри, як це зробив Алекс в коментарі з результатами сьогоднішньої гри, або тримайте своє невдоволення при собі (чомусь коли ми приїхали нам ніхто не сказав "вибачте, але команди поділені порівну і ви не вписуєтесь в наш сценарій" або поділили нас порівну між всіма командами, незалежно від того чи з одної команди, чи позакомандні).
П.С. Зразу хочу вибачитись перед модераторами даного форуму за оффтоп, просто не зміг втриматись, щоб не відповісти на безпричинну "предяву" одного з учасників команди організаторів цього веселого дійства :smile:
0 - 0
Гра вийшла чудова. Несподіване вливання в гру ,, запізненців .. додало адреналіну. і заставило добряче полазити по кущах).
Але прохання організаторів на майбутнє попереджати учасників гри про нових ігроків і їх переходи з команди в команду !! Я чисто випадково з ними перетнувся ще до входу їх у гру ( про що попередив свою команду).
0 - 0
Дякую з гру все було класно, навіть випала можливість потестити новенький ніж, я в захваті!!!:D