0 - 0
Я так розумію, що Strikeball як "Дружня гра" починає занепадати.
Я тільки почав знову їздити...Ужас(((
0 - 0
На шикуванні я сам питав хто знімав, мені прямо притензій ніхто не пред"являв.
Эм...Тебе этот человек(Valqa)говорил и на построении что снял на видео и выложит раз ты не хочешь признаваться на что ты сказал что тебе п***й , и ещё пошутил по поводу того что надо ещё один раз ему в лицо выстрелить (ему на игре попали).
2 - 0
2 повідомлення
В третьих на построении я снова тебе сказал что было попадание,в ответ услышал что тебе побоку,а так же что видео ничего не доказывает.
На шикуванні я сам питав хто знімав, мені прямо притензій ніхто не пред"являв.
Взаимоисключающие параметры Detected.
Кто прав из вас ?
0 - 0
Може перестань ...
Дружня гра відновиться .. ))))
0 - 0
Дуже вас попрошу,більше не пишіть Strikeball,очі ріже, або страйкбол або airsoft.
Дякую.
Це дружня гра але коли все нормально,а взагалі приватки спасуть страйкбол.
0 - 0
Эм...Тебе этот человек(Valqa)говорил и на построении что снял на видео и выложит раз ты не хочешь признаваться на что ты сказал что тебе п***й , и ещё пошутил по поводу того что надо ещё один раз ему в лицо выстрелить (ему на игре попали).
Пишу для неуважних : Я сам питав хто мене знімав при купі народу, претензій мені не пред"являли .А на відео мені п***й.
---------- Сообщение добавлено в 18:33 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:31 ----------
Пожартував.Чи я агресивно себе поводив ?
0 - 0
Дуже вас попрошу,більше не пишіть Strikeball,очі ріже, або страйкбол або airsoft.
Дякую.
Це дружня гра але коли все нормально,а взагалі приватки спасуть страйкбол.
Вибачаюсь)Прийняв до уваги)
Да, з приватками це безумовно.
0 - 0
На жаль, дійсно , після гри було шикування, всі були присутні, 3 рази перепитували про претензії, які в кого і до кого були. Було озвучено парочку :
1. про новачків з "Блексквод", які будучі мертвими - видавали позиції ворога і робили це досить голосно.
2. про неприпустимість образ на грі ( ненормативна лексіка на перший інцендент).
пробували знайти ще якогось несознанщика, але очевидець із Звитяжного легіону не зміг вказати на негідника.
Все , а про Римуса не чув ані слова від тих кто тепер звинувачає, перепитав ще у інших чи чули, так само. Він там щось каже пробував вияснити, то були якісь тихі приватні перепалки?
Але відео є відео, добре що виклали, прошу знімати і надалі. В команді будемо проводити профілактичну роботу.
Але є одне але! Коли спеціально для того всіх зібрали і по три рази просять озвучити усі претензії, не треба робити вигляд що це вас не стосується!
Прошу пояснити чому тоді мовчали?
0 - 0
Пишу для неуважних : Я сам питав хто мене знімав при купі народу, претензій мені не пред"являли.А на відео мені похуй.
Ну відео кагбе аргументний аргумент,його важко проігнорувати.
+ 2 свідка як мінуму є
Насправді сильно ти усугобив своє становище,вибачився би тай по всьому але ж ні (тай пізно вже)