0 - 0
Ну і що ? При такому куті одиночне попадання в підсумок скиду не почув ? Всяке буває, лише звук попадання поряд в бетон чув. А то що ти тоді випендрився і несказав про це прямо , то вже твої проблеми.
0 - 0
Ну і що ? При такому куті одиночне попадання в підсумок скиду не почув ? Всяке буває, лише звук попадання поряд в бетон чув. А то що ти тоді випендрився і несказав про це прямо , то вже твої проблеми.
Во первых после попадания я сказал что попал в тебя,и снимается видео которое пойдет на ютуб,в ответ прозвучало:ты бы хотя бы попал,спустя минуту убил тебя мой тиммейт второй раз
Во вторых попадание было в руку.
В третьих на построении я снова тебе сказал что было попадание,в ответ услышал что тебе побоку,а так же что видео ничего не доказывает.
В четвертых мне нужно было давать очередь в тебя с расстояния пол метра?
В пятых проблем у меня нет,а у тебя они явно на лицо и в основном с шарами которые попадают но ты почему то не чувствуешь.
0 - 0
Головне щоб людина зрозуміла,що вона неправа і признала помилку на місці але маєм те що маєм :)
0 - 0
Ну і що?
Така відповідь на звинувачення в маклаудизмі однозначно заслуговує на перше місце в всіх номінаціях :)
2 - 0
2 повідомлення
По этому все претензии надо решать после игры на общем построение, и это будет справедливо
Не работает. Вот Блек Сквад пытался.
0 - 0
Про попадання якраз і не казав, зато не забув " зірку ютубу". Розшифровувати твої фрази не маю ніякого бажання.Наступного разу говори прямо , буде менше срачу і проблем.
0 - 0
Про попадання якраз і не казав, зато не забув " зірку ютубу". Розшифровувати твої фрази не маю ніякого бажання.Наступного разу говори прямо , буде менше срачу і проблем.
Я стоял метрах в 10 а то и больше и отчетливо слышал как было сказано "Нуууууу Римус, попал же и на камеру записано, звезда ютуба".
0 - 0
Працює, якщо після гри на шикуванні такі питання піднімати ...
Але, на жаль, на шикуванні - мовчок, а тут у всій "красі" ... не зрозуміло чому ...
0 - 0
На шикуванні я сам питав хто знімав, мені прямо притензій ніхто не пред"являв.