Шукаю людей які б хотіли на вихідні організувати страйкбол , це буде мій перший раз , хто хоче скласти компанію прошу писати:smile: Вже є 4 чоловіка , хотілось б назбирати 16 чоловік на команду по 8 )
На недільну гру в Рясне попросилися новачки, їх на форумі запросив шоновний Амєрикен Бой :
приїзди в неділю .
і він же і відмітився що на грі буде , тому його претензії до них мають сенс, дивно що цих 5 людей викликали такий резонанс. Доречі, я переговорив з тими хлопцями , після гри. Той, що був ініціатором, вибачився що виникла така ситуація. Сказав, що двоє планують серйозно займатись страйкболом і не приводити невідповідальних друзів.
До решти :
1. Організатори не мають дару яснобачення і на гру було зареєстровано всього десяток людей, ну +- , резерви нашої команди. Нереєстрація на гру, запізнення на пів години або на годину це ,по перше, неповага, а по друге не дає визначити, кто буде присутній і які можуть виникти конфлікти.
2. Прокат , як засіб новачкам попробувати себе у сценарійній грі нікуди не дінеться, тому - це зло необхідне. Половина присутніх , як мінімум, починала з прокату і потім втягувалася в страйк. Я впевнений що всі вони косячили на початках і памятаю, як і до них ,рік назад, були претензії. Більшість з них - це теперішній львівський страйк , як нові команди так і позакомандники. Але це навчальний процесс і адаптація нових людей, взагалі задумайтеся над тим що для гри потрібні людські ресурси і їх треба виховувати. Якщо хтось бажає розділити пісочниці для досвідчених гравців і новачків - будь ласка, робіть це. Проводьте тренінги і відсіюйте непотріб по своїм методикам.
3. Претензії у маклаудстві на грі були настількі різкі, причому з обох строін, що мене наводить на думку, що це роздута істерія. Проявляється вона коли збирається на грі більше 30 людей, коли меньше чомусь не буває, така статистика.
У корені істерії лежить вічна переконаність "я бачив як в нього летіли кульки, тому мав попасти" + помножені на 10 кілька реальних випадків. Причому нервові постійно одні і ті самі люди. Не знімаючи відповідальності з порушників і маклаудів, щановні правдолюби - своїми воланнями ви псуєте гру не меньше від них, не поводьтеся як підлітки. Чому хтось може стриманно стрільнути і 10 разів, поки противник не вийде, а хтось , навіть правий, але смішно біситься? Розбирайтеся потім індивідуально скільки влізе, або виводьте негідників з гри. Ніхто за вас , ніякі організатори цього робити не будуть, комунізм скінчився і все у ваших руках.
В неділю 25 жовтня 2015 (так, в день виборів - буде гра в Рясне, повторимо минулий сценарій). Сам буду ходити і знімати всіх на камеру, як себе поводять.
не забуваємо переводити годинник : "В ніч з суботи на неділю, 25 жовтня, о 4 ранку за київським часом Україна переведе стрілки годинників на годину назад і перейде на зимовий час."
Збір на 10.00 Адмінкорпус.