0 - 0
22 - субота
23 - воскресенье
а где подробности ? кто , за кого , в чем , и тд
0 - 0
Никаких квестов не знаю на 23, на 23 мы на Рясне собираемся играть со сценарием.
0 - 0
[h=2]ДОПОМОГА "ЛЮТОМУ" ІГОРЮ ЖУРИЛО (падіння в шахту на Рясному)[/h][INDENT]Ситуація на зараз така- стан важкий, загроза життю зберігається, в діагнозі двосторонній пневмоторакс, 5 зломаних ребер і ...відірвана від лопатки ключиця, скоріш за все буде потрібне оперативне втручання,можливо не одне, чи вражені тканини легені поки ше неясно.. кожен день ліки на 400-500 грн. свої можливості майже вичерпано... будем вдячні за будь-яку допомогу... картка приватбанку 5211 5373 5300 4448 Журило Марян Миронович[/INDENT]
0 - 0
[h=2]ДОПОМОГА "ЛЮТОМУ" ІГОРЮ ЖУРИЛО (падіння в шахту на Рясному)[/h][INDENT]Ситуація на зараз така- стан важкий, загроза життю зберігається, в діагнозі двосторонній пневмоторакс, 5 зломаних ребер і ...відірвана від лопатки ключиця, скоріш за все буде потрібне оперативне втручання,можливо не одне, чи вражені тканини легені поки ше неясно.. кожен день ліки на 400-500 грн. свої можливості майже вичерпано... будем вдячні за будь-яку допомогу... картка приватбанку 5211 5373 5300 4448 Журило Марян Миронович[/INDENT]
закинул сколько было
отписывай может еще чем сможем помочь
0 - 0
По игре. Моя ошибка. Действительно 23. Хорошо что Танатос вовремя поправил :)
0 - 0
Из=за событий в Украине и в частности во Львове игра переноситься на неопределённое время.
0 - 0
Сегодня силами новой команды (к сожалению не знаю название) и нашего сокомандника (Жеки) входы в лифтовые шахты забили досками
Ребята, спасибо за вашу работу!
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]70397[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]70398[/ATTACH]
Шахта забита с 2 по 4 этаж.
0 - 0
Чудова робота. Жаль якщо мародери порозбивають . Минулога літа моя команда позакривала більшу частину люків і дир в цехах - вже на наступний тиждень половина них була знову відкрита.
0 - 0
круто.... тепер треба по максимуму позакривати каналізаційні люки на території . Наприклад Тракторними шинами що знаходятся на тій же території .