0 - 0
Уже несколько дней висит непрочитанное сообщение, хотя таковых нет. В личке появились пару системных сообщений за январь с удалением объявления Штаны олива(британия) хотя у меня таких объявлений никогда не было.
0 - 0
Висит уведомление о новом ЛС, а на самом деле его нет.
1 thanks
0 - 0
0 повідомлення
Был сбой в начале года, погиб один из SSD, о ЛС от маркета были предупреждения в виде желтых информационных строк сверху форому несколько месяцев. Просто вытрите и не обращайте внимание.
0 - 0
Хотів запитатись, я був тут зареєстрований, сьогодні "сидів" десь в обід, а потім бах, і мій акаунт пропав, думав може пароль або логін, десь помилка, натиснув щоб відновити, так мій мейл взагалі не в базі даних, думав може з якоїсь причини акаунт видалили, так на пошті ніяких повідомлень про це не має, це глюк чи що??? (Зареєструвався наново під тією самою поштою і ніком)
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Повідомлення відповідальні люди прийняли за спам та видалили разом з обліковим записом. Нажаль, подивитись що там як було я не можу, але судячи з того, де були повідомлення — вони мали де-які підстави для таких дій. Пишіть більше по темі, і вашому обліковому запису нічго не буде загрожувати.
0 - 0
Зрозуміло, дякую за відповідь! На далі буду обережнішим!
0 - 0
Висит уведомление о новом ЛС, а на самом деле его нет.
Та же ситуация. Уже месяц почти. Никак не убирается.
0 - 0
Пытался уже. Все равно остается.
2 - 0
19 повідомлення
Ctrl+F и "admin" в строку поиска. И так на всех страницах с личными сообщениями. Сначала во входящих, потом в отправленных. Может так получится найти это сообщение.