Casper сказав:
Чи є можливість включити breadcrumbs, по форуму не зручно орієнтуватися, переходи і т.п.
Знайшов це у коді форуму, але ще не знайшов як увімкнути. Тут стільки «крутилок та перемикачів», що очі розбігаються. Таких гнучких та складних веб-платформ я ще не зустрічав.
Upd: знайшов, увімкнув. А ще заразом поправив макет, щоб на останнє повідомлення з головної вів текст а не піктограма автора (що було вкрай неочевидно).
По форуму, як на мене, бракує лише позначення «непрочитаних» тем та сторінки з останніми повідомленнями.
Честь дорожча за життя.
Поки що дуже незручно працювати з блогами.
По-перше, немає можливості редагувати статтю.
По-друге, вузеньке вікно при створенні статті. Незручно. Особливо, якщо є фото.
По-третьє, не зберігаються пропорції фото. Виглядає не дуже приємно. Немає можливості підпривити положення головного фото.
Як приклад: https://airsoft.ua/blog/acetech-blaster
А ще я можу знайти цей блог, якщо не залогінений. По лінку відкривається.
Редагування блогу знаходиться у меню "з трьома крапочками", розділ «панель приладів». Вузеньке вікно та головне фото — помітив собі. По доступу до блогів та інших матеріалів — він задається через «Рівні членів». «Мережі» — з ними щось не те, краще поки не користуватись ними для обмеження доступу. Усі фото в середині поста можна правити так:
Честь дорожча за життя.
Casper сказав:
Якщо є можливість додати ціну одразу в списках оголошень, щоб не заходити і не дивитись, може було б зручніше.
Додав до «ідей на покращення». Наразі такого нема.
Честь дорожча за життя.