0 - 0
Відео СУПЕР!!! Може зробимо якийсь свій варіант оскару? Ну і дійсно, слова душмана...
0 - 0
2 повідомлення
главное фоток и видео побольше толковых делайте )
0 - 0
К БОЛЬШОМУ сожалению приехать не смогу :evil: , но часть меня на игре всё равно будет присутствовать, в виде снаряги ;) Желаю всем хорошо отдохнуть!!! СССР — вперёд!! :P
0 - 0
Як і було обіцяно - координати полігону :
50.038951,25.333614 раз чомусь с. Суховоля через раз с.Дружба.
Вам в Дружбу ;)
0 - 0
Аааа, вже не можу дочекатися ) :P
0 - 0
7 повідомлення
Пані та панове! Шановні друзі!
Перечитайте перший пост в цій темі! А також 3-й пост на 6-й сторнці. Це важливі моменти які стосуються гри!
Вам буде легше знаючи ці правила і таким чином адаптація, в ігровий процес , пройде значно швидше!
Правовірні мусульмани беріть коврики для молитви, теплі речі, спальніки, палатки, зброю і йдіть в гори Афгану...1986 року...
Воїни-інтернаціоналісти беріть консерви, карімати, спальніки, зброю і гайда в Афган... 1986 року...
0 - 0
- Возможно на игре будет техника. Все будет зависеть от количества зарегистрированных людей.
Интересно бы узнать, так будет?)
0 - 0
Правовірні мусульмани беріть коврики для молитви, теплі речі, спальніки, палатки, зброю і йдіть в гори Афгану...1986 року...
Так если они там спать собираются мы их в горах не найдём. Может без палаток, что-бы не было соблазна ;)
0 - 0
7 повідомлення
Так если они там спать собираются мы их в горах не найдём. Может без палаток, что-бы не было соблазна ;)
Якщо вони підуть всі спати в гори, то напевно в Москві приймуть рішення вторгнутись на кілька кілометрів в глибину Пакистану. А там якраз тренувальний табір ісламістів ;)
Тому я впевнений, що вони спати всі одночасно не будуть.
Тим більше я вже казав, і цього разу наголошу, що ніч - це пора великих подій гри.
Прохання до всіх хто буде їхати автобусом, поїздом, літаком - дайте знати коли ви прибуваєте в Радивилів!!! Хочеться всіх вчасно забрати, щоб ви не стирчали там годину, поки машина з полігону приїде за вами.
Ще одне, в четвер мене вже на форумі і в інтернеті не буде. Їду в Радивилів будувати і насипати гори Афганістану :D
П.С.
тел - 067-двісті вісім- 50-сорок
тел - о97- 802-вісім три - сім один.
0 - 0
Ще одне, в четвер мене вже на форумі і в інтеренті не буде. Їду в Радивилів будувати і насипати гори Афганістану
Что-бы духам было где прятаться ;)
Встретимся на полигоне :roll: