Шановні мої друзі і знайомі...і не знайомі теж.
Я не хочу, щоб ви на мене тримали образу і казали, що "гайки закрутили", "взагалі ох№%єлі хлопці" і т.д. Скажу чому, як правильно виразився і мій зам.ком Сакуп так і Beviloom всі хочуть хорошу реалістичну гру про Афган 80-х, але не хочуть самі дотримуватись того, до чого прагнуть.
Поясню: коли виникла ідея такої гри, то саме перше Ш.Т.У.Г. взявся шукати полігон на гру. Оскільки моє бачення такої гри це гориста місцевість, як тут не крути. Не вважаю, що в лісі на рівнині це територія Афгану. Також не вважаю, що джинси, арафатка на голові, майки і флектарн чи марпат на "душманах" це теж Афган до якого ми прагнемо. Так от (на лірику потягнуло :) ) ми обходили, об"їздили багато місцин в районі, для того щоб знайти підходящу територію на таку гру і нащастя знайши в селі Радивилвського району (що є важливо для нас). Це територія яка впевнений сподобається усім хто приїде, як і сам сценарій гри, оскільки за ним я сиджу не просто так. Щось додаю, щось викреслюю, а дещо взагалі переписую начисто, для того, щоб ви (і орги разом з вами) окунулись в той час і той період!
Гра як я вже казав буде з рольовими моментами, своєрідною економікою, цікавими і відповідними тим часам бойовими наказам, "паспортами", військовими білетами, грошима, базаром, і навіть...навіть... не буду розкривати усіх "фішок" гри. Все буде побачите самі.
Я казав ще в першому пості, простої пострілялки не получиться. Не той формат. Ходіння по горах...2 години і вже хочеться просто полежати і нікуди не йти...а потрібно буде далі виконувати завдання. Тим більше ніч це повноцінний ігровий час де будуть розграні майже всі основні місії. НУ уявіть, що 3 людини із бункерами засіли на горі і поливають 20 чоловік, хіба це правильно буде? А якщо в них ще в кожного по 5 тис. шарів? А на цій грі роль кулеметника виростає до цінності яку він справді має на війні.
Стосовно цинку переносного. Пішли на компроміс. Таких переносних "цинків" буде по 1-му на кожну сторону моджахеди і ОКСВА. Вони будуть мати певну вагу (може і не 25 кг, але трохи важитимуть). Ліміт 2000 шарів (контроль буде на оргах) як в справжньому. За чітерство - прохання покинути полігон і дочекатись кінця гри там. Давайте не будемо ламати один одному враження від гри своїми чітерськими або якимись іншими діями (маклаудизм, махлювання із завданнями і т.д.) всі ми дорослі і знаємо куди і нащо їдемо. Хто був на моїх іграх не дасть збрехати, що в мене стандартний сценарій ігор.
Ще раз прошу у вас всіх лише одного розуміння самої сутності гри моделюючої Афган 80-х.
П.С. До кінця тижня вже буде відкрита офіційна реєстрація. Буде вивішено номер рахунку для перерахування грошей і мені вже потрібні будуть ваші дані! ;)