0 - 0
+ мочити комуняків в образі афганця дуже приємна річ :twisted:
я конечно не коммунист, но попрошу как то поспокойнее с репликами.... :!:
0 - 0
Ну не всем же быть плохими(русскими) комунистами!!! Которых американцы всегда побеждают.....
0 - 0
Так, комуністи, капіталісти і решта політично неспокійних громадян...
Обмінялись люб"язностями й годі.
Viking ще раз побачу подібні закиди, будеш представлений до урочистого попередження.
1 - 0
4 повідомлення
Перед всіма вибачаюся!
і політичні погляди тут ні до чого. в мене є своя думка я її висловив. якщо когось це зачепило ще раз вибачаюся.
+ уточню я мав на увазі не всіх хто воював на стороні СРСР, а саме окремих комуняків.
П.С. мій дядько до речі воював в Афгані проти моджахедів не за власним бажанням а через комуняків і зараз навіть подяки за це не має.
ось так дорогенькі.
0 - 0
Перед всіма вибачаюся!
і політичні погляди тут ні до чого. в мене є своя думка я її висловив. якщо когось це зачепило ще раз вибачаюся.
+ уточню я мав на увазі не всіх хто воював на стороні СРСР, а саме окремих комуняків.
П.С. мій дядько до речі воював в Афгані проти моджахедів не за власним бажанням а через комуняків і зараз навіть подяки за це не має.
ось так дорогенькі.
"комуняки"
1 мой отец когда служил был комунистом, все тогда были ..
2 Афганистан занимает первое место по опиумному маку в мире
3 любим Америку ? талибы пришли к власти, производство опиума упало в 4 раза, сейчас производство на том же уровне (опиум идет не только наркомафии, а еще и медицине во всем мире)
4 допиши сам, почему там бьли , например англичане в начале века, дальше своим критически думающим додумай остальное
0 - 0
А давайте уроки історії і аналітики плавно перейдуть в приват...
Інакше всі пости на тему великих роздумів "хто, кому, що, куди і чому" будуть знищуватись без попередження.
Одним словом суть теми така:
1- Чи є підтримка такої ідеї серед страйкболістів західних регіонів?
2- Чи цікавий такий проект як не лише на одну-дві гри, а на якісь постійній основі?
3 - Є у нас в регіоні люди, які теж зможуть і будуть робити ігри цього проекту в себе?
4- Чи готові ми всі якоюсь мірою вкласти свої гроші в якісь (для початку) мінімальні речі для антуражності себе як солдат того періоду з двох воюючих сторін?
5 - Чи не пошлете ви мене з тою ідеєю куди по далі :?: :mrgreen:
Цитату згадано для тих, хто забув, чому ми сюди приходимо...
0 - 0
7 повідомлення
На цих вихідних був в Радіку і оглянув 2 місцини майбутніх баталій афганської війни 1979-89 рр. (на страйкбольний манер).
Отже, є таке село Дружба, що за 17км від Радивилова. В цьому селі неймовірно шикарний полігон гористої місцевості! Ш.Т.У.Г. навіть провів там тренування (вечір-ніч) і просто був в захваті від території, і відлуння від вибухів і пострілів! Гори зовсім по іншому ставлять сприйняття звуку ніж будь що ще.
Територія майбутнього полігону буде десь 3,5 на 3 кілометри. Там є: впадини, висотки, круті склони, похилі склони, кущі, поодинокі дерева, по краях полігону ліси, є участок з високою травою (в 1 м. висотою), є "лідируючи" висоти на яких так і хочеться поставити блок-пост який би контролював усю територію та багато іншого. Одним словом казка!!!
З мінусів- 1) близько до села, 2)погана дорога до полігону з Радивилова.
1 - 0
4 повідомлення
ну те що село близько то не страшно якщо є дозвіл на проведення гри від влади і т.п. то думаю все буде дуже навіть ОК ;)
0 - 0
2 повідомлення
є таке село Дружба, що за 17км від Радивилова. В цьому селі неймовірно шикарний полігон гористої місцевості!
Руслан, а это действующее село - в плане что там живут люди и рядом просто горы, где можно побегать или это заброшенное село, в которое можно спуститься с гор, как в кишлак и т.д.
Вопрос - только горы или урбан тоже присутствует?