0 - 0
7 повідомлення
Padre дякую за підказки і за те, що ділишся своїм досвідом.
Ну ми для початку одразу окреслили - "пілотний проект". Тому добре розумію, що реконструкторської гри не получиться, мета полягає в тому, щоб створити наближений до того періоду факторатмосферу гри. І те, що приїдуть наприклад усі в формі і будуть "дуже красивими"(с), то це напевно нічого поганого не буде значити. Якщо проект буде діяти далі, то впевнений, що на 2 гру вже підготовка буде зовсім інша, як і зовнішній вигляд так і саме розуміння того, що гра має мати як і свій колорит так і антураж, як збоку оргів, так і самих гравців.
Силки корисні! Декілька сторінок вже прочитав, і натрапив, на свої ідеї які вже реалізовані у вас. Значить не все так погано у нашому домі ;)
0 - 0
мета полягає в тому, щоб створити наближений до того періоду факторатмосферу гри
Хлопці! Атмосфера - це найголовніше!
після гри я ще тиждень був під враженнями і досі усім розповідаю, даю дивиться сюжети по телебаченню та робочі записи.
Грудень, погода була жахлива і багато хто не приїхав. всю ніч був дощ. Зранку навіть думали відмінити реконструкцію. Але як тільки приїхав БТР, вирішили захід проводити в повному обсязі. До того ж, подивиться «бій 9-ої роти» приїхали ветерани-афганці та матроси строкової служби із штабу ВМС України, прибуло телебачення.
Коли ветерани дякували, а матроси говорили: «а можна з Вашим автоматом сфотографуватися?» ми розуміли, захід вдався та вже не звертали уваги на погодні незручності. Потім польова кухня + «спецнапої» = вдала кінцівка.
Маленька таємна натяк-порада: польову кухню нам повністю забезпечила приватна фірма, що годує Українське військо. З них тушняк, каша та чай, а з нас 2 добрих слова подяки у телесюжеті. Грамотна безкоштовна реклама їм = економія витрат нам.
Правда певну допомогу у посередництві надалі ветеранські структури. Якщо є з ними контакт, вони можуть попросити у спонсорів певну допомогу і у вас вийде добрий спільний пам’ятний захід.
аналогічно ви можете звернутися до військових, їм теж необхідно "закривати плани" з військово-патріотичного виховання та популяризації військовї служби за контрактом
До речі, до нас навіть завитали члени московської знімальної групи «9 роти», що відпочивали у Севастополі. Оскільки, вони не були зайняті у постановці (тільки один дим підпалили), то активно вивчали українські напої :D , тому все, що я пам’ятаю, це їх намагання довести, що реально в Афганістані була «8-ма рота», а не 9-та, як у фільмі.
0 - 0
7 повідомлення
Padre як я тебе розумію! Це, що стосується вражень. Підказки твої не лише дуже доречні, але вже і втілюються в життя)))
І ти знаєш...те, що ти казав, що хотіли відмінити гру...але провели і все вийшло чудово (незважаючи на дощ, та ще й в "Афгані"), то ви просто молодці і вмієте доводити почате, до кінця.
Нархунок фірми яка готує їсти, то підхід правильний! Я думаю, що і ми цим теж скористаємось!!! Ех стільки задумок є...тепер би ще й територію знайти яку треба. Є кілька варіантів, але в кожного свій мінус :(
0 - 0
Полная антуражность бойцам того периода, это конечно здорово, но делать жесткий дресс-код на первой же игре, я думаю будет лишним. ИМХО.
0 - 0
8 повідомлення
Дресс под тему афгана вполне доступен и игра не на завтра назначена. Думаю подготовиться под силу каждому.
0 - 0
вибачте, що знов втручаюся, але повністю згоден
Дресс под тему афгана вполне доступен
в умовах літа:
одяг: КЗС або КЛМК "Береза" приблизно 200 грн. я взяв КЛМК, який наш хлопець у Рівному купляв через Інет :)
взуття: "адидаси" з трьома полосами, або звичайні берци, або купити дешеві кеди з чотирма полосами 2 відірвати та будуть т.зв. кімри ("радянскій адидас")
головний убір: кепка/панама - в середньому до 60 грн, навіть новошив
щодо форми "афганки", то у деяких частинах ЗС України вона ще трапляється на складах та її видають на "робу" підрозділам матеріально-технічного забезпечення. якщо поруч є автобат або танкова частина, можна спробувати - "добрий прапор" завжди знайдеться. це у нас проблема, бо усе морськє
0 - 0
2 повідомлення
Таир, с тобой хоть куда ) Во всем за, только Калаша не хватает мне ( но мы над этим работаем
0 - 0
вибачте, що знов втручаюся, але повністю згоден
в умовах літа:
одяг: КЗС або КЛМК "Береза" приблизно 200 грн. я взяв КЛМК, який наш хлопець у Рівному купляв через Інет :)
взуття: "адидаси" з трьома полосами, або звичайні берци, або купити дешеві кеди з чотирма полосами 2 відірвати та будуть т.зв. кімри ("радянскій адидас")
Про Горку - 1 забыл))
ЗЫ. И что по разгрузкам да и самим приводам? 74-ки как то не ганц, а вот АКМы...... Коль на то уж пошло))
0 - 0
8 повідомлення
Пояс А - 150грн.
74 калаш - тоже вполне фен-шуй.
горка 1 - от 350грн - это уже деньги, согласен, но не всем же в горках бегать!
0 - 0
Пояс А - 150грн.
74 калаш - тоже вполне фен-шуй.
горка 1 - от 350грн - это уже деньги, согласен, но не всем же в горках бегать!
Более-менее толковая реплика первой Горки начинается от 450 грн.
Я Виталий не за себя переживаю, у меня практически всё есть по форме и снаряги (окромя ливчика), я за народ который «моделирует» запад.....Им будет наломно покупать вещички.
Лан, это всё лирика.
Я уже хочу поучаствовать в этой игре!!! :D