0 - 0
7 повідомлення
Вітаю шановне страйкбольне панство!
Отже, усі ми моделюмо чи реконструюємо якісь війська (роди військ) різних країн світу. Граємо на різних іграх великих чи то маленьхих...
А чи є в нас усіх можливість і головне бажання зробити певного типу проект про військові дії ОКСВА проти моджахедів періоду 1979-89 рр. на теренах Західної України? Я вважаю, що це тема надзвичайно цікава і криє в собі багато цікавих речей для усіх нас.
Напевно ви всі знаєте, що у Криму і взагалі на півдні ЮА такі проекти не в новину, ну їм сам Бог велів, з такою територією антуражною робити такі речі. Не в кожного з нас нажаль є можливість потрапляти на такі ігри туди, оскільки це і час на дорогу і витрати на ту ж дорогу і ще багато інших ньюансів. От і виникла ідея створення типу "фан-клубу" на тему тодішнього конфлікту в нас на західній території. Нехай у нас не має скелястих гір які б відповідали антуражності тих подій, але ж і Афганістан це не лише гори! Провівши певну інтернет-роботу, виявилось, що там є також і живописні долини, і невеликі хвойні і листяні ліси, і річки поряд з якими розкинулись великі зелені оазисні території, степні рівнини і т.д. хоч цього там і не дуже багато, але таке є.
Одним словом суть теми така:
1- Чи є підтримка такої ідеї серед страйкболістів західних регіонів?
2- Чи цікавий такий проект як не лише на одну-дві гри, а на якісь постійній основі?
3 - Є у нас в регіоні люди, які теж зможуть і будуть робити ігри цього проекту в себе?
4- Чи готові ми всі якоюсь мірою вкласти свої гроші в якісь (для початку) мінімальні речі для антуражності себе як солдат того періоду з двох воюючих сторін?
5 - Чи не пошлете ви мене з тою ідеєю куди по далі :?: :mrgreen:
Попросив би усіх хто вперше відпишеться у цій темі, в кінці повідомлення поставити: "+" (Підтримую) або "-" (Не підтримую) проект.
П.С. Першу (пілотну) гру готовий зробити!
0 - 0
На постійній основі був би цікавий проект по Афганістану, але 2003-2011 років з контенгентом ISAF :D
0 - 0
7 повідомлення
На постійній основі був би цікавий проект по Афганістану, але 2003-2011 років з контенгентом ISAF :D
Друже я знав, що ти так скажеш! Чесно! Ну тут нічого дивуватись, це Ваш профіль)))))
0 - 0
8 повідомлення
Сразу на ум приходят Львовские "Сфинксы", у которых "Афган" основное направление.
Я не являюсь фанатом ни реконструкции, ни моделирования. Форму и снаряжение подбираю исключительно из соображений удобства, функциональности и надёжности.
По условиям антражности, для участия в тех или иных играх, за ту или иную сторону часто приходится докупать элементы одежды или снаряжения, поэтому ни афган, ни чичня, ни косово совершенно не противоречат моему фен-шую.
Любой твой проект, Руслан, я поддержу двумя руками и всю необходимую помощь окажу. Чем больше интересных и разнообразных игр будет проводиться у нас в регионе, тем больше нам уважения. Ведь не секрет, что мы достаточно отсталые в этом направлении, громких проектов раз два и обчёлся, потому ешё раз - Я ЗА!
0 - 0
Буду краток. Я только ЗА :!: . Всем чем смогу, помогу.
0 - 0
+, есть комплект на СССР, но это только у одного чел.
А так то да - "Сфинксы" это по из специализации
0 - 0
да это наша тема :ugeek:
мы за!!!
0 - 0
7 повідомлення
Дякую друзі за підтримку! Мені це важливо було знати, щоб розпочинати цю справу чи ні.
Ну тоді, залишилось на ці вихідні поїхати додому, щоб остаточно визначитись із усіма деталями, для цього проекту. Антураж же ж має бути присутній ;) .
В разі якогось "пособнічіства" буду звертатись, до вас панове, хто запропонував допомогу. Оскільки можливо і дійсно якісь маленькі "фактори" треба будуть з вашої сторони.
Сценарій для гри готовий на 75%. Гра буде, кажу одразу, з рольовими елементами (ну не можу я без того :D ). А ще...
Одним словом не буду забігати наперед... зараз головне правильний полігон все таки підібрати.
Отже, майбутні воїни ОКСВА підлатуйте форму і чистіть зброю, а моджахеди беріть зброю виходьте з аулів на "джихад". :)
П.С. Пишіть далі, хто цю тему читаю, чи підтримуєте проект, чи ні.
П.С.С. Ще раз дякую за підтримку мої соратники!