1 - 0
4 повідомлення
до речі Таїр я ж пригадав що в часи експансії СРСР в Афгані під прикриттям діяли Зелені берети США які допомагали (навчали) моджахедам вести бойові дії проти Червоної армії.
і то можна якось використати.
то тобі так би мовити на замітку.
0 - 0
до речі Таїр я ж пригадав що в часи експансії СРСР в Афгані під прикриттям діяли Зелені берети США які допомагали (навчали) моджахедам вести бойові дії проти Червоної армії.
да да .. есть документальный фильм по этому , Рембо-3 называется ;)
0 - 0
2 повідомлення
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Браво
1 - 0
4 повідомлення
до вашого відома Усама Бен Ладен активно користувався допомогою США. і американські специ проводили інструктажі для бойовиків того ж Бен Ладена.
як не як на той час США і СРСР знаходилися в стані Холодної війни.
0 - 0
до вашого відома Усама Бен Ладен активно користувався допомогою США. і американські специ проводили інструктажі для бойовиків того ж Бен Ладена.
як не як на той час США і СРСР знаходилися в стані Холодної війни.
и носили они кеды . кзс и ауг
ну нельзя, ж настолько опошлять идею
есть для Афганистана и Ирака современного куча игр на Украине
0 - 0
7 повідомлення
Я розумію до чого ти хилиш. Але навіть якщо вони там і діяли на самій території, то це були поодинокі випадки і тоді вони нічим не відрізнялись від рядових моджахедів. В основному всі ці "зелені берети" були інструкторами які просто навчали афганців правильно діяти, але знаходились вони не на території Афгану, а в Пакистані і інших країнах.
ТОму навіть якщо буде такий персонаж, то він не буде у "вудланді" "аку" чи в самому зеленому береті. Отакі справи друже!
Ну це ти вже жостко загнув :D , ну але правильно. А там так і думають, що без Рембо там війну би всі програли.
П.С. Думаю в скорому часі викладу на обговорення дрес код сторін. Так би мовити до офіційного анонсу ще встигнемо провести "розбор польотов"(с) по цій темі.
1 - 0
4 повідомлення
малося на увазі що можна придумати якусь місію : типу проскочила інфа що до моджахедів в їх табір має прибути який дивний чувак десь з Заходу(мається на увазі США) і дано розвід групі це підтвердити.
я не мав на увазі щоб я і мої бійці бігали на грі як амери. я просто закинув ідею яку можна реалізувати або просто пропустити. і на цьому все :)
нам і моджахедів вистарчить по повній.
+ мочити комуняків в образі афганця дуже приємна річ :twisted:
0 - 0
2 повідомлення
мочити комуняків в образі афганця дуже приємна річ :twisted:
Комуняки теж навчені мочити, і "американцям" і духами всякими, по горло навчені. Так шо мочитель комуняк, не спіши так, з штанів не вискочи в спробах :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1 - 0
4 повідомлення
на "лічності" попрошу не переходити "нездоланний" комуніст