0 - 0
Чет слабенько регистрируемся товарищи! Видимо после К3 мораль упала ниже плинтуса) Поддерживаю Пака, оттдавайте кордон при старте, попьем колы, поедим гамбургеров да и разъедимся) :D
После К4 с моралью всё ОКЕЙ!!! Лично расстрелял при штурме базы Альянса охрану и главнокомандующего.
ну я тоже помогал :) и с нами еще двое было без оружия. только с гранатами :)
это все что от атакующей группы осталось[/quote:35at9wum]
Та да, забыл за ЕС, спасибо за поддержку ;) Думаю на К5 выбьем всю демократию из задов супостатов заокеанских, как говорят "и без сопливых скользко, а тут ещё эти ..." ;)
0 - 0
Погранцы, а у вас есть запасной план? Билеты там, или че....? )))
0 - 0
Мы вас в ваших же supply-bag"s и отправим назад, вот наш запасной план, это в стлучае если месные не сделают все погребальные церемонии на вашу честь :)))
0 - 0
Мы вас в ваших же supply-bag"s и отправим назад, вот наш запасной план, это в стлучае если месные не сделают все погребальные церемонии на вашу честь :)))
ОК. от прийдемо до вас на базу та насуємо вам supply-bag"ів як слід :evil: потім побачимо вашу боєздатність ;)
0 - 0
Я бы не расчитывал на вашем месте на копченых. Эти продажные душонки с теми у кого сила ))) Так что не факт по чьему контракту они будут копать ямы )))
0 - 0
Представляю какая бойкая торговля идет за союз с аборигенами... Они вам так нужны... :lol:
0 - 0
Курча як взнаю хто вирізав мою льоху, тримайтеся хлопці!!
Кур красти одне діло, тваринку веселу та із великим вмістом сала - то вже інше!
І погранцям (ЄС) також може дістатись якщо причетні. Цигани наврядчи, вони знають закони Балкан, то хтось із туристів полосатих швидше усього
0 - 0
Чув запах смаженого свиного м"яса та розмову: what a nice and fat ham, it will be wonderful Hot-Dog"s for our gays.. та істошне кувікання наостанок. Потім поступив наказ не відбивати стратегічний об"єкт "залишки свинини" і не видавати позицію - прийшлось відступити... Цікаво, хто-б це міг таке вчинити з бідним звірятком.... :roll: :shock:
0 - 0
Цікаво, хто-б це міг таке вчинити з бідним звірятком
ФСГ, однозначно вони... надивилися голівудських фільмів про бравих американських вояк і собі під них косять 8-)
0 - 0
Цікаво, хто-б це міг таке вчинити з бідним звірятком
ФСГ, однозначно вони... надивилися голівудських фільмів про бравих американських вояк і собі під них косять 8-)[/quote:3kurunnj]
Я Вас "нехороших людей" за версту чую як мінімум. До зустрічі, до останньої Вашої зустрічі...
Легенди про чорного призрака поновляться... Нічні жахи стануть реальністтю... Страх буде пронзати Ваше тіло з голови до самих п"ят... Раптові нервові корчі... Повштовх адреналіну та несамовитого жаху від любого звуку... Тріскання гілок... Шелесту листя... І Ви будете знати що все це не безпідставно...
Бий, грабуй, *** захватчиків!