0 - 0
тут ідуть серби з мертвяка....
Мені нема чого добавити до Ваших слів знаючи , що вони ідуть з мертвяка поступок не зовсім адекватний!. Лише одне, а чому Ви не зробили зауваження, що вони без повязок? Виходиь, що Ви могли зайти на мертвяк і перерізати всіх хто без повязок, поступок ідентичний.
Дійсно таких героїв треба знати в лице.
р.е І всеж таки хто ці серби, що йшли з мертвяка?
0 - 0
8 повідомлення
Вик, я уже грешным делом подумал, что это тебя порезали :lol:
0 - 0
Дякую Усім за чудову гру !!!! В першу чергу Організаторам ( Локація просто Бомба)
Тернопільским Командам за розуміння і Класну гру !!! Рівному За Спільну гру , командування , спільні дії )) Все було Супер ))
Пілоту РЕСПЕКТ за антуражність !!!! Вібач Прийшлось прирізати ((( В твому випадку це єдине що міг зробити санітар )))
0 - 0
Скажу лично от себя: считаю, что игра удалась!!! Возможно не все задуманное было реализовано, и тем не менее... Отдельное огромное спасибо Ровно и Черновцам за отличный пятничный вечер и превосходный ужин!!! Равных Вам поваров нет!!! Всегда рад Вас видеть
0 - 0
Після поста Красавчика (DrumBumBum) навідь добавити нічого! :) Лишилось подякувати організаторам за просто душевну гру, я получив мега кайф взявши участь в ній! Порадувало, що за весь час гри ні разу не бачив і не чув від гравціх про навіть підвипивших гравців. Стяжки рулять, правда незручо повзати :) я на цій грі пожалів, що не взяв налокотніки, локті в кров роздер :)
Красавчик ти просто красавчик:) ідеально відкомандував Російським найманцям за душевну компанію і за бойові дії, ми чесно і мужньо помагали нашим братам сербам! Серби було приємно з вами воювати. Мусульмани ви достойні супротивники, Амерекоси з вами було весело ви не давали рослабитись, Брітани з вами я стикнувся на останнні місії з пілотом тоже молоці . Пілот мега антуражний :)
Було приємно бачити дуже велику кількість знайомих лиць, шкода що було мало менш знайомих :))