0 - 0
Это она выцвела едва поступив в распоряжение офицеров?
Да. Буквально после нескольких стирок. В том то и прикол.
Но зная любовь погранцов к амеровской снаряге я уже приблизительно догадуюсь каким камуфляжем заменят этот:))
0 - 0
Да. Буквально после нескольких стирок. В том то и прикол.
Но зная любовь погранцов к амеровской снаряге я уже приблизительно догадуюсь каким камуфляжем заменят этот:))
Неужели марпатом? Ну теперь понятно почему она такая светлая и казалась двухцветной.
0 - 0
Неужели марпатом?
Скорее всего.
0 - 0
7 повідомлення
Вони для початку хай цей введеуть масово. Але якщо воно таке Г... то хай краще не ввівши вже його відмінять.
Бл%, що за країна? Навіть для своїх не можуть щось толкове зробити.
Не в курсі, скільки такий комплект вартує і де він взагалі знаходиться?
2 - 0
19 повідомлення
Руслан, откат - ответ на все твои вопросы :-)
Кстати, у меня есть претензии и к дубку от СТС. Пошито хорошо, но ткань не дышит совсем, не передать словами как жарко. Этим летом я в БЕК-Т только на полигон ездил, а играл в маскхалате.
0 - 0
7 повідомлення
Руслан, откат - ответ на все твои вопросы :-)
Ну це відповідь на всі питання в нашій державі.
От чесно питав за новий камуфляж у знайомих на 2-х пунктах пропуску що тут поряд (в Вол.-Волинську прикордонників хоч "греблю гати") то вони м"яко кажучи здивовані були про цю новину. Самі вперше таке чують. Мова про новий йшла давно, але до діла не доходило. Всі так і далі в американському вудленді ходять.
0 - 0
7 повідомлення
ВНИМАНИЕ! УВАГА! АЛЯРМ!
Хлопчина заявляв, що він із розвідки і спецназу! Ну зрештою то його справа звідки він, але такий розцяцькований парубок :D
АЛЕ КАМУФЛЯЖ!!! Що це таке? Хто в курсі? Які частини ЗСУ його носять? Ніколи такого не бачив, та ще й в Україні :) .
0 - 0
Похоже на дубок со сложным рисунком белой краской :D
0 - 0
Мне такоеже видится на фотке . ИМХО это дембельские заморочки .
0 - 0
Такое г... встречается в охотничьих магазинах с претензией на зимний камуфляж (грн 250). Ткань такая же хреновая как и на обычном дубке.