0 - 0
Так збираємось на Сархад, але можливо частина команди з деяких причин буде за духів, а частина за ОКСВА.
0 - 0
7 повідомлення
Не скажу за всех,так как половина едет на Чечню,но в принципе собираемся на Сархад!!! Не знаю правда как у меня это получится))))))) но я готовлюсь и буду стараться)))) А из Ковеля кто то собирается???
Та ви що? СМЕРШ не буде на грі про Афган? Ну тоді точно не все файно в датському королівстві))))
Так збираємось на Сархад, але можливо частина команди з деяких причин буде за духів, а частина за ОКСВА.
НУ так цікаво тоді буде порівняти дух гри з двох сторін для одної команди! Файна суміш получиться після гри ;) Мої теж будуть на дві сторони розділені як оргкомітетчики.
0 - 0
Товарищи Луцкие страйкболисты! Кто то собирается на игру в Ровно по Афганистану???
0 - 0
Мені поки проблематично наприклад.
0 - 0
Мені поки проблематично наприклад.
Ну то может у себя что то организуем???????? А то в этом сезоне какой то полный парожняк((((((
0 - 0
to Pasha. Давай в натуре попробуем за короткий период времени чтот организовать, чел 10 подключим. На афган у нас максимум чел. три, а дальше конец сезона. Осталось полтора месяца, а там зима. Или на весну.
0 - 0
to Pasha. Давай в натуре попробуем за короткий период времени чтот организовать, чел 10 подключим. На афган у нас максимум чел. три, а дальше конец сезона. Осталось полтора месяца, а там зима. Или на весну.
Уже и трех нет,Макар отпадает!(((
Ну до весны еще далековато,а вот до зимы и правда можно что то придумать!!! Может Ковель подтянется.
0 - 0
Ми наразі збираємося на "Сархад" до Таіра. Туди плануємо поїхати у кількості 6-7 чоловік. Якщо будете планувати гру у Луцьку - ми приїдемо. Тільки визначтесь з датою. Можна і до нас, але в Луцьку більше чоловік можна залучити до гри.
0 - 0
7 повідомлення
Ковель як завжди! З моменту створення команди, ще ні разу не пропустили мою гру, хоч і пару було))) Але і на тренування прості навіть приїжали.
А чому Луцьк мовчить? Невже вам гра не цікава? Чи реально не має бажання під кінець сезону приїати на гру і зустріти людей іще з 5 різних областей? Зрештою то ваш вибір, але давайте спільно із Ковелем в караван і гайда на добу в гори Афганістана ;)
0 - 0
Ковель як завжди! З моменту створення команди, ще ні разу не пропустили мою гру, хоч і пару було))) Але і на тренування прості навіть приїжали.
А чому Луцьк мовчить? Невже вам гра не цікава? Чи реально не має бажання під кінець сезону приїати на гру і зустріти людей іще з 5 різних областей? Зрештою то ваш вибір, але давайте спільно із Ковелем в караван і гайда на добу в гори Афганістана ;)
Ну почемуже,игра очень даже интересна! Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!