0 - 0
Хотілось би знати хто з волиняк і куди збирається їхати в цьому сезоні? Тобто на які ігри.
0 - 0
Вопрос конечно интересный. Вообще-то все принимают решение по выезду на большие игры за недели две три- максимум месяц. Поэтому конкретного ответа от команд Я думаю здесь не будет. Разве что от отдельных там внекомандников.
0 - 0
Ну а на "Теслу", наприклад хто небудь збирається з лучан чи волиняк? З огляду на те, що найближчим часом ігор на які я зможу попасти непланується в найближчих регіонах. То подумую над варіантом "тесла". Хоч і ігрового часу теж не особо розженешся і по грошах не мало, але так хочеться великої гри.
0 - 0
В десятых числах намечается игра в Ровно,но более точно надо спросить нашего командира!
0 - 0
Я, панове так думаю, що коли ігри ( я маю на увазі не на Волині) в межах розумної відстані та розумного часу проведення, то не складає ніяких проблем скластись на бензин ( а авто принаймні у Луцького братства вистачає) та поїхати : Рівненська, Львівська, Тернопільська будь-яка з цих областей. Ну, звичайно у Вінницю їхати на гру ( 4-5 год. на авто) щоб пограти 7-8 год., я думаю що це недоцільно якби хоча б на добу, то це ще можна було б і подумати. Так що стосується регіональних ігор, то як сказав Стас за тижня 2-3 можна обсуждати .. .. .
0 - 0
7 повідомлення
Ігор куди ще їзидити буде багато! Ще напевно навіть самі орги не знають, що за місяць-два будуть органіщовувати гру :)
Стосовно вже давніх проектів то Ш.Т.У.Г, їде на "Метро 2033" 3-я частина.
0 - 0
Ну то що народ, хтось їде на якусь гру? Сархад відвідати хтось планує? Тим більш що це профіль "Смерша".
0 - 0
Ну то що народ, хтось їде на якусь гру? Сархад відвідати хтось планує? Тим більш що це профіль "Смерша".
Не скажу за всех,так как половина едет на Чечню,но в принципе собираемся на Сархад!!! Не знаю правда как у меня это получится))))))) но я готовлюсь и буду стараться)))) А из Ковеля кто то собирается???