0 - 0
Так як на наших постійних тренуваннях хтось щось губить, є пропозиція приліпити цю гілку в топ і писати хто що загубив знайшов віддали.
Можливо, кому прийде така думка до вподоби, нехай залишить свій голос за чи проти тут, поки модератори гілки не вирішать зносити тему чи закріпляти за підсумком думок спільноти.
А з себе почну от з чого:
03,04,2011 року на ТЕЦ в хатині де всі перебираються, назвем її "Колектор" було знайдено заглушку від пістолету Кольт, ось таку:[attachment=0:36xha11w]image_2.jpg[/attachment:36xha11w][attachment=1:36xha11w]image_1.jpg[/attachment:36xha11w]
Хто впізнає втрачену деталь улюбленої цацки пишіть в пп або аську. Віддам за дякую ;)
Деталь знайшла свого власника :)
Користь від теми все-таки є ;)
0 - 0
Цього ж дня (03,04,2011 ) на ТЕЦ по правій стороні території за забором біля городів було знайдено лоадер.
[attachment=0:179v8sh6]03042011565.jpg[/attachment:179v8sh6]
Власнику поверну за винагороду у вигляді великого і щирого дякую :D
0 - 0
На игре 5.06 в Брюховечах была потеряна механа от ауга.
Механу потерял Роман из "теней ветра".
Если механа будет найдена прошу сообщить про находку.
0 - 0
В Брюхах 5.06 потерян пистолет Beretta 92 пластиковая тайваньская версия на грине.
Потерял боец из нашей команди.
Просьба сообщить, если кто найдет.
0 - 0
12.06 Знайшов в Брюховичах таку-от механу,власник - відкликнись :D
Можливо це та,про яку вище писав Alladin.
0 - 0
Возможно!!! :D Механа почти новая, насколько я знаю первая игра, предположительно потеряна недалеко от базы полиции, ну это насколько я понял. Думаю что владелец раскошелиться на большое пиво, если эта вещь его :roll: . Принеси если не сложно в воскресенье :mrgreen: .
0 - 0
В брюховичах, після нічної гри був знайдений тримач скла для фонарика (так підозрюю)
0 - 0
В таборі циган, гра Конкуренція 5, був загублений :oops: термос фірми татонка 1л, прохання якщо хтось знайшов повідомити тел 0636315474
0 - 0
На одной из игр потерял фосфат. "Колбаса" в зелёного цвета. Где потерял не помню так-как носил его с собой как запасной акум и перед одной из тренировок не нашёл его в рюкзаке. Возможно одолжил кому-то. Жду вестей. :?
Сегодня отдали. Спасибо. ;)