0 - 0
7 повідомлення
Зіграли на Яворові на "ТЕСЛІ" і що? Навіть толком поговорити не мали змоги))))
2 - 0
19 повідомлення
А чого ти грав за Норманiю :-) Ще й пiдкрiплення не прислав :-)
0 - 0
7 повідомлення
А чого ти грав за Норманiю :-) Ще й пiдкрiплення не прислав :-)
Ну як чого? Норманія то друга батьківщина моя))))
А підкріплення не присилав, бо оборона шахти з європієм трохи "тріщала по-швах".
Ну зрештою сугубо на тематичних іграх то бажано звісно грати разом. А на вільних формат під які ми не підпадаємо, то тут вже 50 на 50.
2 - 0
19 повідомлення
Не зовсiм згоден. По-перше, не можна грати проти один одного. Це вже не коалiцiя. На Яворi ми були хоч союзниками. По-друге, де знайти таку тематичну гру? Тiльки вiльнi формати нам i залишаються.
2 - 0
19 повідомлення
Є пропозиція підшукати якусь гру у центрі України. Щоб всім (Харків, Радилів і Київ) було більш-менш зручно туди дістатися. Треба ж хоч раз всім нам зібратися.
0 - 0
7 повідомлення
Є пропозиція підшукати якусь гру у центрі України. Щоб всім (Харків, Радилів і Київ) було більш-менш зручно туди дістатися. Треба ж хоч раз всім нам зібратися.
Ідея хороша, але буде дійсна лише тоді коли до цього підключаться інші команди. Оскільки ні 2 ні 3 людини нічого не зробить.
Ідея коаліції ЗСУ хороша, але важка на розкрутку. Німцям, амерам та іншим це легше. Їх значно більше)))) Загарбники!!! :mrgreen:
2 - 0
19 повідомлення
Давайте заб`ємо у свій розклад обов`язкову поїздку на гру. Виходить десь три області Вінницька, Черкаська та Кіровоградська. Можливо Житомирська та Чернігівська. Зазначу, що більш менш активними є Вінницька та Черкаська області.
Це буде гривень 150-200 на проїзд, 50-70 на внесок і 100 гривень на різні витрати.
Такий момент, що Київ також посередені, але це не зовсім чесно по відношеню до команд Таіра та Чекіста, до того ж я не можу назвати жодної гри за 2011 рік, де б ми могли зіграти. Заходів багато, а цікавого нічого. І це не один я відмічаю. Не факт, що у 2012 році буде інакше.
0 - 0
Ідея правильна, можна булоб взагалі щось своє придумать)