0 - 0
Прошу не терти тему!
Поламався привід - необхідне професійне втручання.
Шукав по форумах тут і на Мілітаристі, результати не дуже (в Майстерні львів"ян 0).
Створив тему на форумі - ось перші результати:
1) майстерня при "Штурмі" - переборка/змазка, ціни на запчастини є в прайсі.
2) Buba - вироби для зовнішнього тюнінгу.
3) Tanatos (USA). он-лайн консультації безкоштовно :) ).
4) Dimar (Команда Сфинкс) "Выполняем любые работы по внутреннему и некоторые по внешнему тюнингу. Цены договорные."
5) ALEX (SAS). Переборка, заміна втулок, різні роботи по внутрішньому і зовнішньому тюнінгу.
Прошу вибачення за рекламу, але інформація, зібрана мною в особистих цілях, може стати комусь в пригоді!
Пропоную в темі відписувати (по аналогії з майстернею на Мілітаристі) хто чим займається
(ремонт, тюнінг, акумулятори, форма) і, по можливості, орієнтовні ціни.
0 - 0
Если по честному! ;) то почти в каждой команде есть техник с правой и левой рукой, который сможет починить твой привод!
0 - 0
Скажу чесно, для новачків цікава і потрібна тема.....порадитись і т.д. :D це добре що її створили...... :mrgreen: тепер знаємо до кого звертатись за євроремонтом :mrgreen: :lol:
0 - 0
Усім привіт
Шукаю контакти майстрів у Львові з хорошими відгуками про них.
Робив пошук у попередніх темах, але інформація надто застаріла, люди вже цим не займаються.
Буду вдячний за інформацію.
Гарного дня :-)
0 - 0
Овва, яка стара тема вспливла! Воваs, Hokum, Alex(SAS), Alladin, efemchuk, SergLviv
0 - 0
Alladin
Как? Прям из от туда ? :)
0 - 0
Аладін вчора на сталкері до максимума прокачався і всі свої квести виконав :)
0 - 0
Приветствую бывалых.
Приобрел М5 автомат бу, хотелось бы дать кому-то чтоб его перебрали, подкрутили т.п. ...
Заходил во Львове в "Штурм" посоветовали создать тут тему.
Буду благодарен кто сможет помочь. Контактный номер +38 093 203 73 90
0 - 0
Есть у нас кто-то кто шарит в ремонте газовых пистолетов?
0 - 0
Овва, яка стара тема вспливла! Воваs, Hokum, Alex(SAS), Alladin, efemchuk, SergLviv
Со всей ответственностью заявляю, хоть и с не большим опозданием, но тема далеко не ушла и хотелось бы чтобы люди не заблуждались.
Я никогда не занимался ремонтов приводов, но если у кого есть желание что-бы я что-то отремонтировал, мои услуги бесплатны, но доставка туда/назад и оформление документов с Израильскими пограничниками и таможенниками на вас. (Думаю дешевле купить новы привод)
Аладін вчора на сталкері до максимума прокачався і всі свої квести виконав
Спасибо что заметил, я и дальше изредка буду удивлять тебя своим присутствием на играх. Всё таки я не на Марс улетел ;)