Шановні, а вам не здається що якась дурня сталася із страйкболом у 2010 році ?
Чи то магнітні бурі чи то вибори яни на прєзіка так подіяли...
Якось всі стали такими прідірчівьімі та мєлочьньімі наче й забули, що страйкбол перш за все гра друзів та гарний вид відпочинку, а не міряння піпіськами. І в даному випадку я на стороні нашого товариша Indeets, хоч і не дуже розумію навіщо людям у рясці (якщо вірно побачив на аватарці) саме геха.
Ліричний відступ: чомусь саме сьогодні приснився Indian із Кролів, чомусь ще у вудланді та TLBV ;)
Тепер щодо "антуражного" кулемета... (entourage
фр. окружающая обстановка)
Особисто для мене кулемент на основі гехи - це перш за все геха з яйками, і яйки якраз основна відмінність кулемета від райфла, а не висока планка чи сохи.
Наприклад у Кості Газа був один із самих перших кулеметів на основі гехи, і там стояла низька планка, а на ній вже коліматор, оптика чи шиканий нічний приціл за півтори штуки баксів - і якось нікому в голову не приходило називать Костю неантуражним...
Тим більше, наскільки я зрозумів із відповідей, у них всього 1 кулемет на сквад. Тобто все відповідно до штату - на відділення 1 кулемет, 1 снайперка. Якщо це так то взагалі не бачу проблеми.
От іще один рецидив такого підходу [url="
http://airsoft.ua/forum/viewtopic.php?f=91&t=38084]viewtopic.php?f=91&t=38084 ...херсонська гілка зараз дуже цікава...
PS: Довго втримувався, щоб не писать у цю тему, але нє вьінєсла душа поета :oops: