Хлопці, я думаю, що ваші кулуарні перемовини/домовленості - це зайве, всеодно все вирішують орги, тим більше що ви НЕ ЗНАЄТЕ задумів оргів на М3.
Як писав алебі "1) Чем больше правил, тем больше трактовок и интерпритаций.", тому на мій погляд треба заначно спростити смисл (а не правила) гри:
1. Є три ідеологічні станціі: комуністи, нацисти, монархісти - для них ГОЛОВНИЙ квест це встановити гегемонію свого режиму, тобто тупо винести своїх ідеологічних супротивників, (бо вони і так розуміють, що вихід в метро 2 їм непосилам) бо вони кожен окремо занадто слабі для цього (орги про це подбають)
2. Є поліс і ганза - військово і чисельно значно сильніші за ідеологістів, але приблизно рівні між собою (орги про це теж подбають).
3. Для поліса головне це МИР В МЕТРО, бо вони вчені і знають, що війна то утопія, бо тормозить розвиток науки, та пошуки МЕТРО 2,
4 А ганзі все пофіг, бо вони торгаші тобто виступають в ролі найманців в ідеологістів.
5. Усі артефакти для МЕТРО 2 знаходяться в ідеологістів ( і розділені між ними в рівних пропорціях і так потрібні ганзі і полісу ) і вони за ці артефакти звичайно будуть просити в ганзи і поліса КОНКРЕТНУ військову допомогу, наприклад винести конкретний блокпост, за що ідеологічна станція отримує бали(за кожен випадок захвату любого блокпоста супротивника,а не миротворців) а ганза шари або конкретний артефакт).
6. А поліс буде добиватись миру шляхом встановлення миротворчих блокпостів між ідеологістами (тобто ганзі спочатку треба винести блокпост миротворців, безкоштовно, щоби тільки добратися до заказаного ідеологістами блокпоста). 7. Якщо якась ідеологічна станція таки виносить супротивника, то 100% виконує свій головний квест і фізично полишає захвачену станцію, але не її блокпости, а бійці винесеної станції перетворюються на бандитів, які сумісно з монстрами обороняють вхід до МЕТРО 2, бо для них (вже бандитів) незнайдеться місця в суспільстві МЕТРО 2 де за сценаріем має процвітати ситий мир і порядок для тих, хто його відкрив.
8. для монстрів є свій головний квест - це не пустити НІКОГО в метро2, а поки за ключі від нього воюють - монстри валять кого схочуть, щоби підтримувати баланс сил і отримують за кількість вбитих (жж) свої бали/пиво/мясо чи що там вирішать орги.
ні ганза, ні поліс незможуть заради артефакта винести ідеологіста, бо він предложить цей артефакт протилежній стороні (ганзі чи полісу) за свій захист+буде в вигідній оборонній позиціі.
ми будемо мати багато "піндулєва", але і політика буде ОБОВЪЯЗКОВО.(апостроф на клаві не знайшов) до того-ж монстри думаю будуть рушити багато чужих планів і недадуть спати НІКОМУ.
може ніхто не зможе виконати жодного свого квеста - то це буде приводом спробувати знову на М4 :D
Решту додумають орги, і ВИ, а моя пъяна голова вже хоче спати, бо я з нічної зміни ще неспав.