0 - 0
Дуже цікавить тема страйкболу, хочу долучитись. З екіпіровки є берці, камуфляж, окуляри. Єдина проблема - нема привода (і не буде ще мінімум місяць, бо з пістолетом бігати не рекомендують=)). Можна якось десь в когось позичити/орендувати ствол на гру?
0 - 0
С пистолетом тоже можно успешно играть, тактику развивает.
0 - 0
З урахуванням того, що я ніколи страйкбол ще не грав і з тактикою стикався лише в теорії, не дуже хочеться бути розстріляним в перші хвилини бою :roll: Все-таки як не крути, а з автоматом більше шансів відстрілятись))
0 - 0
З урахуванням того, що я ніколи страйкбол ще не грав і з тактикою стикався лише в теорії, не дуже хочеться бути розстріляним в перші хвилини бою :roll: Все-таки як не крути, а з автоматом більше шансів відстрілятись))
:lol: :lol: :lol: ну не скажи! а быть убитым в первые минуты боя-такое тоже бывает и не только у новичков!
на счет автомата,обратись к Паше,телефон написан выше!!!
0 - 0
Я дуже часто вмираю в перші 2хв і що, це все нормально. Невмерущі тільки Маклауди.
0 - 0
Я дуже часто вмираю в перші 2хв і що, це все нормально. Невмерущі тільки Маклауди.
Так, це нормально, але все-одно хочеться довше побігати :D
0 - 0
:lol: Дольше по бегать тебе никто не мешает,бегать можно до потери пульса :lol: а вот хорошо сыграть-это да!!!
Ты приезжай,а приводом думаю поделимся!!!
0 - 0
:lol: Дольше по бегать тебе никто не мешает,бегать можно до потери пульса :lol: а вот хорошо сыграть-это да!!!
Ты приезжай,а приводом думаю поделимся!!!
А куди приїжджати? І коли?
0 - 0
Ну тут як в танках, є світляки які вмирають швидко забираючи артилерію. Тобто такі як Я - Рашери, є ті що в оборонці, є ті що бережуть своє життя, навіть якщо наражають успіх команди на небезпеку :D
2 Rockbesst
Напиши мені в ПП номер телефона.
В субботу я зазвичай скидаю на який полігон і на скільки приїжати. Знову ж таки можна зустрітися на тижні і познайомитися. Наприклад в пятницю на пиві!!! :mrgreen:
0 - 0
Павло Твои солдаты это не мусор, чтобы их просто бросать без командования и ломиться в перед!!!!!!
Солдатам нужен отец командир за которого они порвут фуфайку любому!!! И без чюткого руководства они не команда, а(сборище) извените ни кого не хочу обидеть!!!!!