0 - 0
Что-ж добавил мощности к базовой пружине - установил еще одну. Т.е теперь в моей винтовке 2пружинки :mrgreen:
Стреляет классно, 0.28 улетает быстро, и его закручивает вправо(или ветер или хоп-ап, сейчас поставлю базовый валик и посмотрю как с ним) :|
Взводиться как и базовая, звук выстрела тише - как у базовой(на 190 очень звонко бабахает) :roll:
Сколько теперь на выходе - не знаю, т.к нет собственного хрона.
0 - 0
щось я не можу врубатися куди ти її засунув якщо при зацепі поршня стандартна практично вже не має місця для зжиму
0 - 0
я так розумію що зафоткано невзведену гвинтівку. якщо так, то друга пружина судячи з фото виконує роль виключно піджиму основної?
на фото видно що витки вже повністю стиснуті в другої (світлої) пружини. тож вона ніякої роботи не виконує.
а першу вкорочував? якщо так, то ти просто знизив потужність пружини шляхом скорочення її робочого ходу що було компенсовано (хід, але не потужність) другою пружиною.
З.І. можна детальніше про пружини бо нічого толком не зрозуміло?
0 - 0
я так розумію що зафоткано невзведену гвинтівку. якщо так, то друга пружина судячи з фото виконує роль виключно піджиму основної?
на фото видно що витки вже повністю стиснуті в другої (світлої) пружини. тож вона ніякої роботи не виконує.
а першу вкорочував? якщо так, то ти просто знизив потужність пружини шляхом скорочення її робочого ходу що було компенсовано (хід, але не потужність) другою пружиною.
З.І. можна детальніше про пружини бо нічого толком не зрозуміло?
Та что светлая - сразу такая была, т.е уже стиснутая. Работу выполняет в роли "шайб" :mrgreen: Базовая не укорочена, такая как и есть. Пока снял эту конструкцию, т.к не могу добиться стабильной стрельбы от винтовки, ну куда годиться 20-30 метров прицельно? :cry: У меня привод дальше стреляет и точнее :|
0 - 0
поміняй пружину і викинь "шайби". це раз (в тебе бойова пружина постійно піджата, тому "сідає" і втрачає жорсткість. від цього падає швидкість вильоту кульки))
поміняй резинку хопа і перевір весь вузол хопа на предмет цілісності прижимного валіка та інше. це два
поміняй шари. це три.
по п.2 і п.3: це взаємозв"язані пункти. по перше пружинка не внушає довіри. хз яка якість тому нічого не скажу по самій пружині, але.... при великій швидкості вильоту кульки (інтуїтивно десь більше 140-150 робочим шаром, а не 0,2) дуже важко (я б сказав неможливо) точно настроїти хоп по причині раннього початку руху кульки і її малої ваги. для легкого шару потрібна м"яка резинка, але для високої швидкості (за рахунок більшого тиску повітря в нозлі) потрібно жорсткішу резинку. Тому при збільшені швидкості вильоту кулі (0,2) завжди стараються взяти шар такої ваги, аби швидкість не перевищувала 140м/с (робочим шаром).Крім того чим вища швидкість польоту кулі тим вищі вимоги до якості шарів.
У твому випадку: ти береш шар 0,28 (невідомого виробника) і стріляєш 190тою пружиною стараючись підкрутити його 80тому резинкою. слабке місце в тебе - шар. він просто реально (морально, фізично, психологічно - непотрібне закреслити :D ) не може летіти рівно бо його ковбасить "нєпадєтски" за рахунок високої швидкості і (можливо) кривизни. крім того і хоп настроїти тобі не получається бо шар залегкий для пружини і його проганяє через хоп далеко не в оптимальний момент. а хоп не настроїш, бо резинка затверда для йього шара.і ти абе недокручуєш хоп (шар падає), або перекручуєш (шар летить вверх). в мене такаж ситуація була на міліку 0,3. поміняв на ванараси 0,4 і обдержую задоволення від кожного вистрілу. про дистанцію і кучність не скажу бо не тестував, але якщо шар долітає, то попадає в ростову мішень 100%. зазвичай приходиться вицілювати окремі частини тіла тіпа шиї, спини, ноги, грудей аби в голову не попасти. тим часом жодного попадання в голову. на щастя.
0 - 0
по мне т.к двумя пружинами добьешься скорейшей покупки новой пружины))))) раз ты ее не подрезал,значит можно предположить, что она находиться сжатом состоянии,подсядет очень быстро с такой конструкцией. ИМХО
0 - 0
У твому випадку: ти береш шар 0,28 (невідомого виробника) і стріляєш 190тою пружиною стараючись підкрутити його 80тому резинкою. слабке місце в тебе - шар. він просто реально (морально, фізично, психологічно - непотрібне закреслити :D ) не може летіти рівно бо його ковбасить "нєпадєтски" за рахунок високої швидкості і (можливо) кривизни. крім того і хоп настроїти тобі не получається бо шар залегкий для пружини і його проганяє через хоп далеко не в оптимальний момент. а хоп не настроїш, бо резинка затверда для йього шара.і ти абе недокручуєш хоп (шар падає), або перекручуєш (шар летить вверх). в мене такаж ситуація була на міліку 0,3. поміняв на ванараси 0,4 і обдержую задоволення від кожного вистрілу. про дистанцію і кучність не скажу бо не тестував, але якщо шар долітає, то попадає в ростову мішень 100%. зазвичай приходиться вицілювати окремі частини тіла тіпа шиї, спини, ноги, грудей аби в голову не попасти. тим часом жодного попадання в голову. на щастя.
Мини-пружинку уже снял еще вчера - все таки это был эксперимент. А пружинка SHS190 - выдаёт всего 170мс 0.2, максимум удавалось выжать на ней 180(переворачивали поджимную деталь на направляющей). А 0.28 шаром даёт всего 150-155мс. Шары Гардер(или гуардер, граудер, грыжа - как его только не называют :D ) 0.28. Т.е мне пока лучше поставить базовую пружину + базовую резинку хоп-ап? Или лучше стрелять так но с близких дистанций(дабы попасть)? :roll: Тоже думаю брать уже 0.4, но в городе максимальная тяжесть это или 0.25 или 0.28.
А примерная дальность какая? Ну хоть примерно?
по мне т.к двумя пружинами добьешься скорейшей покупки новой пружины))))) раз ты ее не подрезал,значит можно предположить, что она находиться сжатом состоянии,подсядет очень быстро с такой конструкцией. ИМХО
Вчера еще снял :) Это был эксперимент :)
0 - 0
шари є на 6мм у Райдера
пружинку залиш, фіг з нею.
дальність - а хз. 50м думаю є. але ще раз кажу що не тестував. на 80м точно не долітають. резинка хопа в мене 60ка. 80ка на тюни більше 200. надто жорстка
0 - 0
шари є на 6мм у Райдера
пружинку залиш, фіг з нею.
дальність - а хз. 50м думаю є. але ще раз кажу що не тестував. на 80м точно не долітають. резинка хопа в мене 60ка. 80ка на тюни більше 200. надто жорстка
Ну 50метров прицельно - это очень хорошо, мне сейчас удалось еле пристрелять под 30-40метров, попадаю в ствол толщиной 20см дерева через оптику :)
Про резинку мастер на милитаристе сказал что она для пружин от 180 и выше - посмотрим. Скорость не снижает, на базе 160 стабильно с этой резинкой ;)
---
upd: настроил, стреляет супер точно. Все таки тяжелые шары(0.4) и правда точнее и дальше летят :)