Усьо я є.
У грі буде задіяно 3 зони:
- Зелена зона - ""цивільна"" територія міста, у ній гравці дотримуються правил ФСУ за межами полігону, дозволена зброя по типу як пістолет (надійно схована, щоб не лякати пересічних громадян, та без механи з шарами, тільки акум). У ній здебільшого проходять завдання підготовчої фази.
- Жовта зона - буферна зона, у якій можна знаходитись у аірсофт спорядженні, але заборонено вести бойові дії (стріляти, використовувати піротехніку, окуляри не знімати) - це парковки полігонів, входи на полігон (до прикладу сихівський від дороги 25м у ліс), переходи між полігонами як між сихівським лісом та ТЕЦ, задля виключення контактів з некомботантами, та більш-менш безпечного заходу на полігон.
- Червона зона - тут вже можно усьо страмбольне безуміє, згідно правил ФСУ.
Гра поділяється на дві частини :
- Підготовка - операції у місті. Розвідка, спостереження, допити. На завдання буде даватись певний часовий проміжок. Ці завдання не є обов"язковими до виконання, але при їх проходженні отримуються певні бонуси у активну фазу.
- Активна фаза - фактично звична для всіх гра на аірсофт полігонах у форматі як ми вже обкатували
https://airsoft.ua/showthread.php?t=8509 + бонуси які гравці отримали у фазі підготовки.
Якщо гравця із групи було поранено, то є лише 40хв для його стабілізації - інакше смерть. При знищенні усіх гравців - повне знищення групи.
Завдання будете отримувати через Телеграмм.
Попередньо у червноій зоні можна використовувати тільки те, що заряджено у механи, без дозарядок. За поповненням БК буде необхідно звертатись до куратора групи.
Поранення у кінцівки - буде окремо брифінг для кожної групи.
Як писав вище у першій фазі можна не виконувати завдання, це вже справа самих гравців.
Форма реєстрації мені в особисті повідомлення у такому форматі :
1.Позивний
2.телефон на якому є телеграмм
3.Фото(обличчя)
4.Район у якому проживаєте
5.Чи є можливість використати автомобіль
6.Зайнятість (коли є вільні години)
Якщо знаєте, що якісь гравці хочуть приймати участь і ви хочете бути з ними, попередити. Група не більше 4-х людей.
Десь у листопаді буде продовження вже разом із декількома іншими містами.
Питання пишіть тут чи у приват, буду старатись на все відповісти.
Дякую.