0 - 0
7 повідомлення
В доповнення по реєстрації.
Сума в 250 грн - максимально-мінімальна по внеску :).
Оскільки в цю суму входить: харчування гравців (тематичне - на грі побачите), чай та печиво в чайхану, привезення та вивезення із полігону ігрового інвентарю, бензин та оплата водія який це все везтиме, закупівля продуктів у дукан на торгівлю за ігрові кошти, оренда кількох коней, оплата послуг конюхів та антуражного професійного повара, закупівля необхідних ігрових речей та бутафорії для гри, друк різної ігрової "документації"грошейплакатів і т.д. і т.п.
Також зауважу, що 2 роки назад сума внеску була 140 грн. при доларі у 8. Зараз 250 грн. при доларі у 25.... Ось такі справи.
Усі питання по реєстрації до Сакупа та по вказаній емейл-адресі.
0 - 0
На випадок якщо електронки виявиться недостатньо (а рано чи пізно цей день прийде)
мій контактний номер - 06три 59 54 8два1
0 - 0
Перші 30 чоловік, що пройдуть дрес-код – отримають знижку 20%
Отже, другий день реєстрації...
У льготній категорії залишилось менше 20 місць
Всіх, хто хоче заощадити пару афгані перед грою, наступне повідомлення жодним чином не стосується.
[ATTACH=CONFIG]87308[/ATTACH]
0 - 0
Мабуть дарма я лінивця запостив...
Всі вирішили що встигнуть, і забили на реєстрацію.
Шановні, схаменіться. Гра за три тижні...
Це не якесь там педулово вихідного дня.
Якщо ви не впевнені в остаточній кількості бійців, то давайте реєструвати тих - хто точно поїде (а решта зареєструються коли вже знатимуть напевне).
Так ми хоча б знатимемо які команди готові цього разу приїхати на гру.
Я не хочу писати про те, що доцільність проведення гри під сумнівом, але якщо до кінця цього тижня не зареєструється хоча б 40 - 50 чоловік, то обов"язково напишу :(
0 - 0
Ну що ж, нарешті гарні новини. Вихідні впливають на Вас позитивно, з точки зору реєстрації.
Лід тронувся, перші 30+ чоловік вже зареєструвались.
Ті хто досі цього не зробив - не чекайте останнього дня (будь ласка).
0 - 0
Увага, мої правовірні друзі !!!
Реєстрація за пуштунів закрита.
Всі, хто хотіли бути пуштунами, але з незрозумілих причин досі не подали заявку, можете пошукати інші головні убори (тюбетейку, чалму і т.п.) і реєструватись за найманців або таджиків.