0 - 0
Народ, треба ваша допомога. Вирішив взяти собі L85A1 виробництва фірми Army, і власне хочу взнати від тих хто нею користувався, особливості експлуатації даного приводу, які механи можуть підійти до цієї L85 окрім оригінальних механ фірми Army, також які деталі краще буде замінити в середині самого приводу для покращення його роботи і живучості, який тюн він витримає в базі, і також чи можливо на даний привід поставити якийсь інший приціл окрім прицілу SUSAT.
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Army — це, мабуть, 2/3 усіх L85 що можна побачити на іграх. З проблем: одиночний вогонь часто веде себе «дивно», регулярно горить контактна група, плюс «довгий» поршень — доволі рідкісна річ, доводиться переробляти на короткий з подовжувачем.
Механи підходять ледь не усі STANAG, EMAG. Принаймні, я ще не мав жодних проблем.
Приціл — можна Elcan SpecterOS (але його реплік нема, лише DR) або ACOG через спеціальні планки. Усе інше — «від лукавого». SUSAT — то найдешевше рішення.
0 - 0
Добре, дякую за інформацію. А ще можете пояснити, щодо внутрянки L85 від Army, яку пружину використовувати щоб не вбити гірбокс, з яким акумом грати, щоб також гір не вбити, і грати комфортно. І якщо буде вибір купити L85 від Army чи G&G яку порадите брати?
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
+1 до попереднього повідомлення. Army — клон G&G. З де-якими недоліками, що їх не має оригінал.
0 - 0
Дякую за інформацію. Власне принцип тюнінгу який підходить, для Army підійде і для G&G, я правильно зрозумів. І які саме недоліки має привід Army в порівняні з приводом G&G?
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Просто гірша якість виробу. Ось, можете почитати про G&G
http://british-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=64&t=1459
Там ще й виправлені де-які дитячі хвороби, що лишились у Army.