0 - 0
Военные, вам тоже, получилось очень интересно при обысках, облавах и т.д. ))
Да воєнні дійсно класно себе показали. Були завжди відкриті до співпраці ;) :)
0 - 0
:D Особливо той момент, коли штурмували базу двома картелями, а в кінці кінців синій вийшов крайній ;) ну не капець ? оО
0 - 0
:D Особливо той момент, коли штурмували базу двома картелями, а в кінці кінців синій вийшов крайній ;) ну не капець ? оО
Треба було просто подумати, що буде потім :D
Були завжди відкриті до співпраці ;) :)
0 - 0
Зарплата низька, траву збирати не в кайф, а кока-колу пити хочеться, то і приходилося брати бабло їм ))) І потім "Жадность фраера сгубила", вони були так затьмарені грошима шо спалилися на камеру ? )))
0 - 0
ні ну сині самі винуваті що побігли від нас :) а вот зелені залишилися і ми з ними знайшли спільну мову ;) ... ну якщо не рахувати випадок з Бодіком... але там просто бармен суму непогану запропонував, ми не могли відмовитися :roll:
Гра мені також сподобалася, отримав масу фану відіграваючи військових з бразильським менталітетом. Тут треба віддати належне гравцям, всі дуже легко йшли на контакт і тих хто волів просто внести деяку суму в "фонд допомоги військовим Бразилії" і піти далі по своїх справах було набагато більше ніж тих хто відстрілювався. :D
Зарплата низька, траву збирати не в кайф, а кока-колу пити хочеться, то і приходилося брати бабло їм ))) І потім "Жадность фраера сгубила", вони були так затьмарені грошима шо спалилися на камеру ? )))
зачот за цю ідею з зйомкою нашої угоди :lol: але там нічого протизаконного не було, ви просто добровільно нам давали 400 реалів (в "фонд допомоги військовим Бразилії" звичайно що) в обмін на листочок паперу на якому була написана офіційна подяка від уряду Бразилії за цей щирий вклад :D
0 - 0
Тобі не тільки мішок тоді на голову треба було надягати а щей і якусь фігню на вуха :)
0 - 0
Ахах, зачот)) Про це не подумали, коли укладався договір ;) Я зразу нашим спалив інфу тихенько )) Ви так були захоплені своїм договором і баблом, шо мене не замітили просто, що я валяюся з мішком на голові, приглушений ударом прикладу, але ж при чутті ;) Тут то я і скористався моментом!
0 - 0
ні ну сині самі винуваті що побігли від нас :)
Але скіки тікало людей, а скіки військових було тоді... :) Віськових виходить почали боятися ;)
ну якщо не рахувати випадок з Бодіком... але там просто бармен суму непогану запропонував, ми не могли відмовитися :roll:
:D
Да цікавий заказ круп"є Адреа. Може потім він пояснить нам чого іменно Бодік ;)
0 - 0
Да цікавий заказ круп"є Адреа. Може потім він пояснить нам чого іменно Бодік ;)
Підозрюю шо десь він його до того кинув))) Або просто "многа гаваріл" ))
0 - 0
Але скіки тікало людей, а скіки військових було тоді... :) Віськових виходить почали боятися ;)
та я сам був в шоці, як так сталося що від нас трьох, які бігли перші, давало драпа десь зо 15 чоловік :lol: видно це на них так подіяла викрикнута фраза "Всім стояти! Це поліцейська облава!"