0 - 0
Жёлтые 13К + фальшивая тысяча на сувенир , но честно заработанная.
Синие 9К
Зелёные 8К+
Но синий и зелёный кланы не воспользуются своими денежками. Антимонопольный комитет наркоторговцев Бразилии, за нарушение правила про запрет обьединения , прислал килеров и всех их выпилили.
0 - 0
Андрей опять нас кинул? :shock:
0 - 0
Мир всім, діти мої! Да прибуде із вами Сила Світла Божого!
Пастор висловлює величезну подяку всім мирним і не дуже жителям Десперадо-сіті та благословляє на всі наступні подвиги!
Особливо хочу відмітити наполегливість "жовтого" клану на ниві забезпечення якісною сировиною нашої скромної обителі,
завдяки чому церковна казна була поповнена і сироти не залишились голодними, а також героїзм (інакше не скажеш)
бійця "синього" клану, який в одиночку(!), без супроводу і обіцяної охорони(!) прокрався на прокляту богомерзьку плантацію
і знищив її (звуки підриву думаю чули всі)! Окремої подяки і винагороди від Церкви заслужили "сині" (здається Ліберті), які
малочисельним загоном через всю територію пронесли такий необхідний для фунціонування лабораторії ацетон, браво!
Також молодцями показали себе найняті для викриття і перехоплення "глухонімого лаборанта", який пограбував лабораторію
і втік із цінним "джерелом надходження фінансів", хоча, мушу визнати, із троєкратною перевагою по чисельності, думав ви
справитесь швидше. Товар було повернуто і продано, що в черговий раз укріпило могутність на фінансове становище церкви
(не забуваємо про голодних сиріток, а той хаммер за собором - не мій :))
0 - 0
В продовження, декілька слів про Поліцію.
Поліцейські були чесні і справедливі. Якщо маєш Паспорт, то Поліції можеш не боятися. Але якщо Ти щойно штурмував їхній Банк, то можеш скрутити той паспорт в трубочку і засунути його собі в …
Бабла катастрофічно не вистачало. «Зелені» відважилися штурмувати Банк. Перший раз невдало, а от після другого вдалого разу!!! - в Місто відразу прибігла поліція і почався такий шмон! Це треба було бачити! Їх було 3-4 бійця, але шороху наробили! Хто був неуважний і перебував за межами Посольства, того відразу показово затримували або рострілювали без попередження.
Серед поліцейських особливо відзначився Шеф поліції Орест. Він не церемонився з порушниками. Як розказували, Ростону тричі «щастило» потрапляти до його рук.
Та останнього разу затриманому Ростону відразу одягнули наручники і мішок на голову. Спочатку охочі могли безкоштовно сфоткатися біля «затриманого» ... в різних позах.;) Потім почався допит і привселюдні тортури.
Від ударів рукоядкою пістолета по голові, затриманий декілька раз втрачав свідомість. Після цього Шеф поліції Орест запропонував нам купити бездиханне тіло Ростона за ціною живого мяса. Шкода, що не купили… він ще дихав.
Та не дивлячись на все вищесказане, поліція зазвичай була лояльною і охоче йшла на зустріч гравцям (за помірну плату). :)
Буду чекати фотки «затримання» Ростона. :D
0 - 0
а от після другого вдалого разу!!!
завдяки кому? 8-) Правильна відповідь: завдяки синім, яких ви успішно кинули потім! на далі не рекомендую цю людину як таку з якою можна об*єднуватися! :D
0 - 0
завдяки кому? 8-) Правильна відповідь: завдяки синім, яких ви успішно кинули потім!
Доречі завдяки синім ми і взнали про другу атаку на банк заздалегідь, в нас Борат на їхньому 20-му каналі майже всю гру сидів і там це стали активно обговорювати :D Але хоч ми і засіли і приготувалися до оборони, два об"єднані групування нас просто знесли :)
P.S. Доречі під кінець гри будь яке з групувань могло вирватися вперед по кількості бабла. На дорозі під вирубкою де вбили Крупє, лежало десь 7 чи 8 тисяч які він ніс з собою . Ми зайняли там оборону в очікуванні що туди зараз збіжаться всі головорізи Бразилії, але за 45 хвилин часу туди тільки неспішно підійшла невелика група синіх.
0 - 0
Вас там в кущах сиділо людей 15 як мінімум:)
Тай ми не за грошима ішли а шоб вас по 1 повідстрілювати:)але нажаль невийшло :D
Шкода що Ростон підійшов трошки пізно на штурм міста:) Так ми б забрали 2 пакета в зелених :)
0 - 0
вот читаєш, і думаєш, реально військові такий страх наганяли?) Та їх в кущиках максимум 8-ро було;)
0 - 0
Вас там в кущах сиділо людей 15 як мінімум:)
та де, нас там було 6 військових :)
0 - 0
Ну я живий лишився після того як вас 3х вбили,вони ефективною кількістю піднімались з кущів з права було мінімум людей 9 і зліва 5-6.
Висновок: Треба було лізти через кущі:)