Classifieds » Equipment » Перчатки полупалі (без трьох пальців) Mechanix M-Pact

Classifieds » Equipment » Перчатки полупалі (без трьох пальців) Mechanix M-Pact

Перчатки полупалі (без трьох пальців) Mechanix M-Pact

  • Ціна 1000
  • Валюта UAH
  • Розташування Дніпро [карта]

About

РОЗМІР L! Можна замовити інші розміри по передплаті!
Версія M-Pact без трьох пальців дуже добре підійде для будь-яких точних польових робіт: пілотування дроном, розглядання електронних карт, використання рації, відкриття та закриття підсумків, рюкзаків з маленькими язичками, застібати та розстібати фастекси та багато інших маніпуляцій, які вимагають швидких та чітких рухів.
Внутрішня частина (сторона захвату) виконана з міцної козячої шкіри, яка забезпечує гарне прилягання рукавички до руки, а також характеризується дуже хорошою міцністю і стійкістю до розривів і стирання. Верхня частина рукавичок виконана з дихаючого, легкого матеріалу, який зменшує потовиділення рук, тим самим забезпечуючи комфортне використання рукавичок влітку та в більш теплих кліматичних зонах.

На зовнішньому шарі рукавичок розташовані міцні, гнучкі панелі, виготовлені за технологією G-Form SmartFlex, які відмінно захищають від стирання і ударів руки об елементи зовнішнього середовища. При ударі панелі тверднуть, захищаючи руку. Поділ панелей на сегменти дозволяє пальцям легко згинатися. Нижня частина рукавичок оснащена вставками для поглинання енергії удару та вібрацій в області п'ясткових кісток. Манжета застібається на кнопку (липучку).
Петлі, розташовані на манжетах, полегшують надягання та зняття рукавичок, а також дозволяють підвісити їх до поясу або іншого елементу спорядження.
Рукавички Mechanix відмінно підійдуть для роботи в автомайстерні, для страйкболістів, пейнтболістів та військових
Звʼяжіться зі мною по телефону 0677371877, телеграму @CQBeast (0507612729) або вайбер (0677371877)
82 перегляди